Gorenaren schitteren in Openluchtspel

De in Goor geboren toneelspelers Wilko Wissink en Famke Garritsen spelen een belangrijke rol in het openluchtspel “Froukje van Werdum” dat van 21 t/m 28 juni bij boerderij “De Horre” in Diepenheim wordt opgevoerd. Onder leiding van de regisseurs Barend Meutstege en Harry Zandjans wordt al maandenlang geoefend voor het evenement dat wordt uitgevoerd ter gelegenheid van het 90-jarig jubileum van de PJO-Diepenheim. 

Froukje van Werdum is het verhaal van een weesmeisje die bij haar oom en tante wordt grootgebracht. Zij beleeft een korte, maar hartstochtelijke liefdesaffaire met Jan, de zoon van de baron van Beckum. Jan wordt later zwaar mishandeld gevonden en de baron laat hem naar Italie brengen. Het contact met Froukje wordt verbroken. Zij zweert wraak….. Voor meer informatie over dit openluchtspel kunt U de speciale website raadplegen: www.openluchtspel-froukje.nl

Gerelateerde berichten

  • Frank Meijer verrast in Hofranking15 februari 2010 Frank Meijer verrast in Hofranking Frank Meijer is de verrassende winnaar van de tweede Hofranking. De Goorse darter van café Budddy's won in Diepenheim in de finale van Niels Groters met 5-3. Met de winst liet Meijer ook […]
  • zinloos geweld23 oktober 2012 Auto op brute wijze vernield Aan de Van Coeverdenstraat is zaterdagnacht de auto van Gorenaar Guus Beerten vernield. De achterruit van z'n auto is verbrijzeld door vuurwerk achter de ruitenwisser te plaatsen en […]
  • Kracht van herinneringen in Herfstzon22 juli 2017 Kracht van herinneringen in Herfstzon Op 5 september 2017 start de reeks van bijeenkomsten ‘De kracht van herinneringen’ voor mensen met lichte dementie én hun mantelzorgers. Herinneringen van vroeger staan centraal in deze […]
  • politiejas31 januari 2012 Gorenaren aangehouden na vervalsing Twee broers uit Goor (45 en 46 jaar) zijn aangehouden in verband met het vervalsen van overschrijfbewijzen. Een 39-jarige derde broer,  uit Neede, is ook gepakt nadat tijdens een controle […]
  • Smit succesvol met campagne Schreijer26 mei 2014 Smit succesvol met campagne Schreijer Een mooie dag voor Gorenaar Sander Smit. De CDA-politicus en kersvers raadslid (foto) was een van de trekkers in het campagneteam van de Hengeveldse Annie Schreijer-Pierik. Zij is met […]