Print en Vormgeving naar Klavermaten

Hij is inmiddels verhuis naar de Klavermaten. Grafisch vormgever John van de Kolk van Print en Vormgeving. De Goorse ondernemer is per heden bereikbaar via 06-40354025.

Gerelateerde berichten

  • Nieuwe telecomzaak op Klavermaten4 mei 2017 Nieuwe telecomzaak op Klavermaten Goor is een telecomzaak rijker. Erkan Topsakal opent zaterdag zijn nieuwe onderneming aan de Klavermaten. In het pand wordt de komende dagen nog hard gewerkt aan de belettering van de […]
  • Experience Day bij AV Europe in Goor14 april 2017 Experience Day bij AV Europe in Goor Het audio-visuele bedrijf AV Europe houdt morgen een open dag in de vestiging aan de Klavermaten 41 op het Goorse industrieterrein Zenkeldamshoek. Het bedrijf van Tom Lentelink laat […]
  • Vakprijzen voor E-Design31 juli 2017 Vakprijzen voor E-Design Het Goorse bedrijf E-design & styling heeft twee bronzen 'Mac-Tac-Awards' gewonnen voor twee uitgevoerde creaties. MacTac is een leverancier van folie die jaarlijks een wedstrijd […]
  • Auto-inbraken op Goorse industrieterreinen31 mei 2015 Auto-inbraken op Goorse industrieterreinen Een viertal auto's zijn dit weekeinde het slachtoffer geworden van inbrekers. Van personenauto's aan de Wheeweg, de Dammaten en de Klavermaten werden de zijruiten ingeslagen. Volgens de […]
  • Container met brandend hout snel geblust20 april 2015 Container met brandend hout snel geblust Op industrieterrein Zenkeldamshoek in Goor stond aan het einde van de middag een container met hout in lichterlaaie achter de wasstraat van tankstation Hoek op een parkeerplaats aan De […]