Gaslek in de Scherpenzeelseweg

Een deel van de Scherpenzeelseweg was vanavond korte tijd afgesloten vanwege een gaslek. Dat is ontdekt ter hoogte van de Wiekslagschool. De brandweer was ter plekke evenals medewerkers van Cogas om het lek te dichten. De Scherpenzeelseweg was afgesloten tussen de Paulus Potterstraat en de de kruising Spreeuwenstraat-Coornhertstraat. De oorzaak van het lek is niet vastgesteld. Het was voor de Goorse brandweer de zoveelste uitruk van de dag na een ‘stormachtig’ dagje. (foto’s: Hof van Twente Fotografie)

Gerelateerde berichten

  • Gaslek moeilijk te dichten, leerlingen Wiekslag vrij19 januari 2018 Gaslek moeilijk te dichten, leerlingen Wiekslag vrij Het gaslek dat gisteravond werd ontdekt aan de Scherpenzeelseweg bleek toch moeilijker te dichten dan aanvankelijk gedacht. Medewerkers van Cogas zijn vandaag de hele dag bezig geweest om […]
  • Brandweer rukt uit na ruiken gaslucht1 maart 2017 Brandweer rukt uit na ruiken gaslucht De Goorse brandweer werd vanmiddag gealarmeerd nadat er een gaslucht werd geroken in de Herman Heijermansstraat. De brandweer vond niets en ging onverrichterzake weer naar de kazerne. Er […]
  • Markeringslicht brandweer terug na diefstal23 januari 2018 Markeringslicht brandweer terug na diefstal Een markeringslicht van de Goorse brandweer dat vorige week werd gestolen tijdens de werkzaamheden bij het gaslek in de Scherpenzeelseweg is weer terug. Na een oproep op Facebook is de […]
  • Bewoners Laarstraat geĆ«vacueerd na gaslek24 juli 2016 Bewoners Laarstraat geĆ«vacueerd na gaslek Een buurtbewoner van de Laarstraat heeft vanavond rond 23:00 een behoorlijke gaslek ontdekt. Het lek zat in een middendrukgasleiding waardoor de stoeptegels omhoog kwamen. De Goorse […]
  • Brandje in woning Scherpenzeelseweg10 juni 2019 Brandje in woning Scherpenzeelseweg De brandweer is vanmiddag uitgerukt voor een brandje in een woning aan de Scherpenzeelseweg in Goor. De brand was snel onder controle. De brandweer heeft de woning geventileerd. De […]