Gratis winkelen na Sukkeltoernooi

Tijdens het Sukkeltoernooi (Darts) bij café De Whee werd onlangs een grote verloting gehouden en daarin was Deldenaar Steven Dijktra de gelukkigste als winnaar van de hoofdprijs. Hij mocht zaterdag een minuut lang gratis winkelen in de Goorse Albert Heijn-vestiging van Guido Brandenbarg. Hij harkte in zestig seconden voor iets meer dan 128 euro aan boodschappen bij elkaar en keerde daarna tevreden huiswaarts. Een filmpje van de minuut winkelen van Patrick ter Elst is via deze LINK te bekijken.

Gerelateerde berichten

  • Eerste lustrum Sukkeltoernooi bij Café De Whee29 november 2017 Eerste lustrum Sukkeltoernooi bij Café De Whee Komende zaterdag, 2 december, staat voor de vijfde keer het zogenoemde Sukkeltoernooi op het programma. Dit jaar wordt dit darttoernooi gehouden bij Café De Whee. De wedstrijden om de […]
  • Voetbalplaatjesactie bijna ten einde, drukbezochte ruilbeurs27 januari 2018 Voetbalplaatjesactie bijna ten einde, drukbezochte ruilbeurs Een drukte van belang vanmiddag bij kinderboerderij 't Kukelnest. Daar was de laatste ruilmiddag voor spaarders van de Goorse voetbalplaatjes van Albert Heijn Brandenbarg. De actie waarbij […]
  • Omwonenden hekelen klager verbod vrachtwagens4 mei 2016 Omwonenden hekelen klager verbod vrachtwagens Nadat hij ziedende ondernemers in de gordijnen heeft gejaagd heeft de klagende buurtbewoner op het Weversplein ook wrevel opgewekt bij een groot aandeel omwonenden. Zij zijn ook van mening […]
  • Guido Brandenbarg in Portret bij Hofstreek22 december 2015 Guido Brandenbarg in Portret bij Hofstreek Portret stelt zondag supermarktondernemer Guido Brandenbarg centraal in haar uitzending. De ondernemer bestiert de Albert Heijn op het Weversplein en komt verhalen over zijn werk. Guido, […]
  • Goor in beeld op de mat…10 oktober 2019 Goor in beeld op de mat… Het afgelopen zaterdag gepresenteerde boek 'Goor in beeld' valt vanaf vandaag op de mat bij alle Goorse huishoudens. Het boek dat is gemaakt door de stichting Historisch Goor in […]