Sleutel gevonden Lintelerweg

Aan de Lintelerweg, ter hoogte van de kinderboerderij, is een sleutel gevonden. De eigenaar kan contact opnemen met: 06-13083807.

Gerelateerde berichten

  • Voldoende aanbod, centrum alleen compacter1 november 2011 Voldoende aanbod, centrum alleen compacter Het winkelaanbod in Goor is groot en gevarieerd. Dat is de uitkomst van de eerste analyse van het onderzoeksbureau DTNP, die een masterplan voor het Goorse centrum ontwikkelt. Verder komt […]
  • Vier GTC-teams kampioen2 juni 2015 Vier GTC-teams kampioen Groot succes dit jaar in de voorjaarscompetitie voor de Goorse Tennis Club. Van de 10 deelnemende teams werden er vier tot kampioen in hun klasse. Het 1e damesteam pakte de titel in de […]
  • Step kwijt8 april 2009 Step kwijt Marjon Meijerink is haar step kwijt. De step is op dinsdag verdwenen bij basischool de Albatros, de step stond geparkeerd onder het raam van de bovenbouw. Marjolein baalt hier enorm van en […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (1)13 juni 2019 Schoolfeestnieuws in het kort (1) Met nog minder dan twee weken voor de boeg starten we bij Goorsnieuws weer met de populaire rubriek Schoolfeestnieuws in het kort met allerhande weetjes over de moeder aller […]
  • Toch geen marathon voor Anne & Eva3 november 2012 Toch geen marathon voor Anne & Eva Een enorme deceptie voor Anne en Eva de Vries. De twee Goorse zussen zijn maanden in training geweest voor de marathon van New York, maar zullen de ulitieme climax moeten missen. Een van […]