Doors Wide Open in race voor donatie ING Bank

De stichting Doors Wide Open is in de race voor een financiële injectie van de ING Bank. Met de actie Help Nederland Vooruit zijn in het hele land maatschappelijke initiatieven aangewezen waarop gestemd kan worden. Doors Wide Open is één van de vijf kanshebbers in de regio Twente. Er kan gestemd worden op de Goorse stichting via deze LINK tot 11 februari. Afhankelijk van het aantal stemmen kan er tot 5.000 euro gewonnen worden. Het geld wordt betaald uit het zogenoemde ING Nederland Fonds. Op 10 maart wordt bekend of de stichting die wordt geleid door Seine Braakman en zich inzet voor minder bedeelden in Goor en omgeving, in de prijzen is gevallen.

Gerelateerde berichten

  • Ook volgend jaar gratis vakantie voor minder bedeelden22 november 2017 Ook volgend jaar gratis vakantie voor minder bedeelden Het project van Doors Wide Open waarbij minder bedeelde gezinnen uit Goor en omgeving een week gratis op vakantie kunnen, krijgt volgend jaar een vervolg.Het project is gericht op gezinnen […]
  • Gratis Pinksterbuffet voor alleenstaanden4 mei 2018 Gratis Pinksterbuffet voor alleenstaanden De stichting Doors Wide Open gaat een gratis Pinksterbuffet organiseren voor alleenstaanden. Dat wordt gehouden op zondag 20 mei vanaf 16.00 uur in het Proathuus aan de Grotestraat. Dat […]
  • Winkel Doors Wide Open gaat sluiten1 december 2017 Winkel Doors Wide Open gaat sluiten Doors Wide Open gaat in maart de winkel in het Goorse stadshart sluiten. De winkelruimte gaat plaats maken voor een ontmoetingsruimte van de stichting die 'De Huiskamer' gaat heten.  De […]
  • Kinderactiviteiten en tienerkamp Hofjongeren en Doors Wide Open15 juli 2018 Kinderactiviteiten en tienerkamp Hofjongeren en Doors Wide Open De Goorse Hofjongeren organiseren op donderdag 26 juli een spelletjesmiddag voor kinderen. Op de eerste donderdag van de grote schoolvakantie is iedereen welkom vanaf 13:30 uur bij 't […]
  • Ook dit jaar veel ‘volgelingen’ bij Goorse Passion17 april 2019 Ook dit jaar veel ‘volgelingen’ bij Goorse Passion Het begon met een spatje regen maar dat was voorbij toen het grote witte kruis werd opgepakt en gedragen door Goor. De Goorse versie van The Passion begon vandaag op het Schoolfeestplein […]