Doors Wide Open in race voor donatie ING Bank

De stichting Doors Wide Open is in de race voor een financiële injectie van de ING Bank. Met de actie Help Nederland Vooruit zijn in het hele land maatschappelijke initiatieven aangewezen waarop gestemd kan worden. Doors Wide Open is één van de vijf kanshebbers in de regio Twente. Er kan gestemd worden op de Goorse stichting via deze LINK tot 11 februari. Afhankelijk van het aantal stemmen kan er tot 5.000 euro gewonnen worden. Het geld wordt betaald uit het zogenoemde ING Nederland Fonds. Op 10 maart wordt bekend of de stichting die wordt geleid door Seine Braakman en zich inzet voor minder bedeelden in Goor en omgeving, in de prijzen is gevallen.

Gerelateerde berichten

  • Doors Wide Open met LED-scherm door Goor7 april 2020 Doors Wide Open met LED-scherm door Goor De stichting Doors Wide Open gaat komende (goede) vrijdag 's middags met een bus door Goor waarop een groot LED-scherm staat. Daarop kunnen inwoners persoonlijke (Paas-)boodschappen laten […]
  • Ook volgend jaar gratis vakantie voor minder bedeelden22 november 2017 Ook volgend jaar gratis vakantie voor minder bedeelden Het project van Doors Wide Open waarbij minder bedeelde gezinnen uit Goor en omgeving een week gratis op vakantie kunnen, krijgt volgend jaar een vervolg.Het project is gericht op gezinnen […]
  • Wekelijkse pluim voor ondernemers3 januari 2021 Wekelijkse pluim voor ondernemers De stichting Doors Wide Open gaat vanaf heden elke week een ondernemers in het zonnetje zetten door het uitdelen van een pluim. "Het zijn zware tijden voor veel ondernemers. Daarom zetten […]
  • Tulpen voor mensen in isolatie22 april 2020 Tulpen voor mensen in isolatie De Rabobank Centraal Twente heeft 100 bossen tulpen geschonken aan de stichting door Wide Open voor mensen die een hart onder de riem kunnen gebruiken doordat ze bijvoorbeeld in isolatie […]
  • Doors Wide Open gaat voedselpakketten verschaffen om zorgkosten te dekken2 januari 2020 Doors Wide Open gaat voedselpakketten verschaffen om zorgkosten te dekken De stichting Doors Wide Open gaat vanaf dit jaar ook ondersteunen bij het dekken van extra zorgkosten. Dit speciaal voor mensen die tijdelijk of langer extra zorg nodig maar zijn daar […]