Markeringslicht brandweer terug na diefstal

Een markeringslicht van de Goorse brandweer dat vorige week werd gestolen tijdens de werkzaamheden bij het gaslek in de Scherpenzeelseweg is weer terug. Na een oproep op Facebook is de speciale lamp terug gekomen waarna het volgende bericht door de brandweer werd geplaatst: “De kracht van social media… Het schuldgevoel begon te werken. Via via is het gestolen onderdeel terug gebracht. We weten je naam… dus je excuus aanbieden is op z’n plaats. Dan krijg je ook een rondleiding en uitleg waarom wij dit soort verlichting gebruiken.” De dader wordt uitgenodigd om op een maandagavond langs te komen, voegen de brandweerlieden nog toe.

 

Gerelateerde berichten

  • Goorsnieuws passeert de 5.000 volgers op Facebook2 december 2017 Goorsnieuws passeert de 5.000 volgers op Facebook Een bijzondere mijlpaal voor deze site op social media. Inmiddels heeft de Facebookpagina van Goorsnieuws.nl meer dan 5.000 volgers. Op deze pagina worden de berichten die op dé nieuwssite […]
  • Speciale ‘volgdienst’ politie Hof van Twente11 oktober 2017 Speciale ‘volgdienst’ politie Hof van Twente De politie Hof van Twente organiseert komende vrijdag een speciale 'volgdienst'. Daarin kunnen via social media alle activiteiten en meldingen worden gevolgd van de dienders in Goor en […]
  • Gaslek in de Scherpenzeelseweg18 januari 2018 Gaslek in de Scherpenzeelseweg Een deel van de Scherpenzeelseweg was vanavond korte tijd afgesloten vanwege een gaslek. Dat is ontdekt ter hoogte van de Wiekslagschool. De brandweer was ter plekke evenals medewerkers […]
  • Brandweer rukt uit na ruiken gaslucht1 maart 2017 Brandweer rukt uit na ruiken gaslucht De Goorse brandweer werd vanmiddag gealarmeerd nadat er een gaslucht werd geroken in de Herman Heijermansstraat. De brandweer vond niets en ging onverrichterzake weer naar de kazerne. Er […]
  • Fietsenrekken gestolen bij sporthal, daders op camera30 mei 2016 Fietsenrekken gestolen bij sporthal, daders op camera Er zijn in de afgelopen week vijf fietsenrekken gestolen bij sporthal De Mossendam. Dat melden de beheerders van de hal op hun Facebookpagina. Daarop wordt op sarcastische wijze gemeld dat […]