Vernielingen bij De Zon

terrasdezondonkerVlak na de oplevering van het nieuwe terras bij Grand Café De Zon ging het al mis. In de nacht van zaterdag op zondag zijn twee Gorenaren aangehouden nadat ze daar vernielingen aanrichtten. Net geplante bomen werden uit de nieuwe bloembakken getrokken en een terraslamp werd omver gehaald. Getuigen zagen het duo bezig en belden de politie. Die kwam ter plaatse en rekende de twee vandalen aan. het terras van De Zon is fiks uitgebreid en opgeknapt, tegelijk met de herinrichting van De Wheeme. 

Gerelateerde berichten

  • Verdachte Bulgaren staande gehouden13 augustus 2013 Verdachte Bulgaren staande gehouden De politie heeft gisteren een auto met vier Bulgaren aangehouden en gecontroleerd. Het kwartet gedroeg zich verdacht en maakte foto's van woningen in Goor. Een bewoner van de Laarstraat […]
  • 18 augustus 2013 Casual4u wordt Kleding outlet Kledingwinkel Casual4u gaat vanaf deze week door het leven als Kleding outlet. Eigenaresse Simone Koebrugge van de zaak aan de Grotestraat 143 laat weten dat het op de huidige manier […]
  • Goor in oude ansichten…15 mei 2014 Goor in oude ansichten… De tentoonstelling Goor in oude ansichten is langer open. De tentoonstelling loopt nog tot en met 30 mei in het Goors Historisch Museum aan de Stationslaan. Afbeeldingen van ansichtkaarten […]
  • Kerstavond, zingen met drie Goorse koren11 december 2015 Kerstavond, zingen met drie Goorse koren Op Kerstavond zal in de Petrus en Paulusparochie door drie koren gezamenlijk worden gezongen. Deze samenwerking heeft vorig jaar voor het eerst plaatsgevonden en werd positief ontvangen […]
  • André Kuipers komt weer naar Goor20 december 2016 André Kuipers komt weer naar Goor Opnieuw een optreden van André Kuipers in de Goorse Reggehof. In het kader van het Bank Giroloterij Theaterweekend is de bekende astronaut op zaterdag 21 januari te gast in Goor en zijn […]