Poes Molly vermist vanaf Het Gijmink (Update)

Poes Molly, een Cyperse poes met een wit gestreepte vacht en een zwart neusje, is vanmorgen met onbekende bestemming vertrokken vanaf Het Gijmink. Zij kent deze omgeving niet en is niet aanhankelijk. Heeft u Molly gezien, of weet u waar ze is, neem dan contact op met 06-16407000.

Update: Molly is gezond en wel teruggekeerd.

 

Gerelateerde berichten

  • 6 december 2011 Poes Dewie vermist op de Whee Annemieke is al ongeveer drie weken haar poes Dewie kwijt. Ze is voor het laatst gezien in de omgeving van de Putterstraat op de Whee. Dewie is wit en heeft een grijze vlek op haar kop en […]
  • Poes Kitty kiest het hazenpad (Update)1 juni 2015 Poes Kitty kiest het hazenpad (Update) Groot is het verdriet bij Rosa`s dochter sinds haar poes Kitty gisteravond niet weer is teruggekeerd van haar uitje. Kitty is een nog geen jaar oud, heeft witte sokjes en een wit kraagje […]
  • Van wie is deze poes? (Update)8 augustus 2018 Van wie is deze poes? (Update) In de Helmersstraat loopt al een aantal weken een poes rond, waarschijnlijk is ze de weg kwijt en zoekt ze haar huis. Mist u deze poes, neem dan voor verdere informatie contact op met […]
  • Update: Poes Poema vermist in Kievitstraat1 november 2011 Update: Poes Poema vermist in Kievitstraat Poema is vermist. Sinds een paar dagen is de Goorse poes verdwenen. Het is een Cyperse Europese met kort haar. Ze heeft een gouden halsbandje om. Daarnaast valt ze op, omdat ze haar kopje […]
  • Armband verloren in buurt  Action (Update)25 maart 2013 Armband verloren in buurt Action (Update) In de buurt van de Action is afgelopen zondag is een armband verloren. Het is een armband met fijne schakels van wit en geel goud. De vinder wordt verzocht contact op te nemen via […]