Voetbalplaatjesactie bijna ten einde, drukbezochte ruilbeurs

Een drukte van belang vanmiddag bij kinderboerderij ’t Kukelnest. Daar was de laatste ruilmiddag voor spaarders van de Goorse voetbalplaatjes van Albert Heijn Brandenbarg. De actie waarbij de voetballers van GFC, Hector en GFC zijn te sparen door het doen van boodschappen, loopt nog tot het einde van deze maand. Guido Brandenbarg spreekt van een groot succes. De actie bracht veel Gorenaren, jong en oud, in beweging in de afgelopen maanden. Kinderen waren vaak te vinden bij de supermarkt terwijl ouders, onder meer via Facebook, contacten legden om de boeken vol te krijgen.

 

Gerelateerde berichten

  • Laatste voetbalplaatjes-ruilmiddag bij ’t Kukelnest24 januari 2018 Laatste voetbalplaatjes-ruilmiddag bij ’t Kukelnest De succesvolle voetbalplaatjes-actie met elftallen en spelers van de Goorse clubs, loopt naar het einde en steeds meer fanatieke spaarders slagen er in om het boek vol te krijgen. Om dat […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Nieuwe voetbalplaatjesactie Albert Heijn8 juli 2017 Nieuwe voetbalplaatjesactie Albert Heijn De succesvolle voetbalplaatjesactie van Albert Heijn Brandenbarg krijgt een vervolg. In september gaan alle spelers van vv Twenthe, GFC en sv Hector op de kiek. In totaal prijken er straks […]
  • Hector 8 in race voor meest amateuristische teamfoto30 april 2018 Hector 8 in race voor meest amateuristische teamfoto Een hilarische teamfoto van het achtste elftal van SV Hector is in de race voor meest amateuristische teamfoto van Nederland. De verkiezing is uigeschreven door de makers van Santos, een […]
  • Het verzamelen kan beginnen !5 november 2017 Het verzamelen kan beginnen ! De boeken zijn uitgedeeld en dus kan het grote sparen beginnen. De voetbalplaatjesactie van Albert Heijn Guido Brandenberg is van start gegaan. In het fraai vormgegeven boek staan, naast […]