Eenzijdig ongeval bij De Poste

Een man is aan het einde van middag met de schrik vrijgekomen tijdens een éénzijdig ongeval bij de stoplichten bij ‘De Poste’ net buiten Goor op de N346. Hij botste, waarschijnlijk door een stuurfout, tijdens het nemen van een bocht op een rand naast de weg en daarna tegen een paaltje. De bestuurder is ter plekke nagekeken door ambulancepersoneel maar bleek ongedeerd. (Foto’s: Hof van Twente Fotografie)

Gerelateerde berichten

  • Quad over de kop tussen Goor en Enter5 april 2018 Quad over de kop tussen Goor en Enter Een quad is vanmiddag over de kop geslagen op de Kolhoopsdijk tussen Goor en Enter. Er zaten twee mensen op het voertuig. Daarvan raakte de bestuurder licht gewond. Hij is behandeld in een […]
  • Ongeval met beknelling op N347, weg afgesloten1 mei 2015 Ongeval met beknelling op N347, weg afgesloten Op de N347, beter bekend als de S15, heeft vanavond rond 22:00 een ongeval plaatsgevonden met twee auto's. Daarbij zijn volgens de politie in totaal 6 personen betrokken geraakt. In de […]
  • Flinke schade bij botsing op Zomerweg30 oktober 2015 Flinke schade bij botsing op Zomerweg Twee auto's hebben elkaar vanmiddag flink geraakt tijdens een botsing op de Zomerweg net buiten Goor. Een van de wagens kwam van de N347 en draaide de Zomerweg op. Daar zag hij een […]
  • Ongeval op viaduct N34716 februari 2017 Ongeval op viaduct N347 Op het viaduct van de N347 met de kruising Zomerweg is even voor de avond een ongeluk gebeurd. De brandweer werd ook opgeroepen maar er hoefden geen slachtoffers uit de auto's bevrijd te […]
  • Auto botst tegen vangrail9 december 2016 Auto botst tegen vangrail Bij een eenzijdig ongeval op de N347 tussen afslag Goor en kruising de Poste is een auto tegen de vangrail gebotst. Ambulancepersoneel heeft de bestuurder nagekeken, mede omdat ook de […]