Helligen Hendrik terug in de theaters, première in Goor

Helligen Hendrik gaat weer de theaters in. Het nukkige typetje, gespeeld door Gorenaar Bert Eeftink, schrijft op dit moment aan een nieuwe voorstelling die de naam ‘Oald Zeer’ mee zal krijgen. Eeftink begint na de zomer met de try outs voor de show waarin er ook weer een rol is weggelegd voor zijn compaan Paul Schabbink. Het is de zesde serie van het duo dat de première gunt aan de Goorse Reggehof. De zogenoemde pre-première is op vrijdag 7 december. Een dag later volgt de premiére in het Goorse theater waarna een tour wordt gemaakt langs de schouwburgen in Overijssel, Gelderland en Drenthe.

Gerelateerde berichten

  • Serie jubileumvoorstellingen Helligen Hendrik naar 202123 april 2020 Serie jubileumvoorstellingen Helligen Hendrik naar 2021 De ‘Zotte Zomer Parade’ van Helligen Hendrik schuift een jaartje op. Oorspronkelijk zou Hendrik deze zomer zijn koperen jubileum vieren met een feestelijke toer langs een aantal […]
  • Extra voorstelling van Helligen Hendrik in De Reggehof23 november 2018 Extra voorstelling van Helligen Hendrik in De Reggehof Er komt een derde extra voorstelling van de nieuwe theatershow van Helligen Hendrik in De Reggehof. Die zal zijn op zondagmiddag 9 december, om 16:15 uur, in het Goorse theater. Er is […]
  • Toegangskaarten Goorse Revue nu te koop20 oktober 2017 Toegangskaarten Goorse Revue nu te koop De toegangskaarten voor de Grote Goorse Revue zijn vanaf heden te koop. De tickets voor de shows op vrijdag 17, zaterdag 18, vrijdag 24- en zaterdag 25 november zijn verkrijgbaar (à €15) […]
  • Helligen Hendrik met jubileumshow in openlucht-theaters16 februari 2020 Helligen Hendrik met jubileumshow in openlucht-theaters Het Goorse cabaratduo Bert Eeftink en Paul Schabbink gaan met een zogenoemde 'Zotte Zomer-parade' in de zomermaanden langs diverse openluchttheaters. Eeftink oogst al jaren veel succes […]
  • Goorse Kerstrevue al volledig uitverkocht21 oktober 2019 Goorse Kerstrevue al volledig uitverkocht Het ging razendsnel in de afgelopen week. De beschikbare kaarten voor de Grote Goorse Kerstrevue waren in een mum van tijd uitverkocht. De Goorse Revue, gemaakt door Bert Eeftink en Paul […]