Katje zwerft in buitengebied (UPATE)

kat2103

Deze kat zwerft sinds twee dagen rond in het buitengebied van Goor richting Enter. Het cypersgrijze katje heeft groene ogen, 3 witte sokjes (pootjes) en voor een heel klein wit vlekje op de hals. Angela Platenkamp zoekt de eigenaar. (06-54993431) UPDATE: Snel na plaatsing op deze site meldde de rechtmatige eigenaar van het katje zich bij Angela waarmee ook dit weer ‘op zijn pootjes’ terecht is gekomen.

Gerelateerde berichten

  • Update: Kater Mozart weer terecht8 juni 2011 Update: Kater Mozart weer terecht Rianne en Pascal zijn hun gecastreerde kater Mozart kwijt. De twee jaar oude kat is dinsdagavond rond zeven uur voor het laatste gezien op Het Jannink. Normaal brengt Mozart de nacht […]
  • Kater Gijs vermist omgeving centrum (Update)14 juni 2013 Kater Gijs vermist omgeving centrum (Update) Sinds begin deze week zijn Tim en Jaimie hun kater Gijs kwijt. Gijs is een opvallende witte kat met 3 stippen op zijn kop. Zijn vacht is aan één kant helemaal wit, de andere kant is wit […]
  • Kat vermist van de Gossinksweide (Update)23 juni 2012 Kat vermist van de Gossinksweide (Update) De kater van Ate Brunnekreef is sinds vanmorgen vermist. De grote kat, genaamd Frodo, is weggelopen van de Gossinksweide. Frodo is een zwart-grijze kat met witte vlekken. Hij heeft een […]
  • Update: Zwarte hond weer terecht11 juli 2011 Update: Zwarte hond weer terecht Wouter ten Zijthof is zaterdagmiddag zijn zwarte hond kwijtgeraakt. De hond liep weg toen hij naar de ondergrondse afvalbak liep. Het gaat om een klein hondje met een witte bef. De hond […]
  • Jong katje gevonden bij gezin (update)13 december 2011 Jong katje gevonden bij gezin (update) De familie Veenstra heeft een kat gevonden. Het beest kwam spontaan aanlopen bij de Goorse familie. "Hij is rood met een wit snuitje en een witte buik. Hij is best jong volgens ons. Wie […]