GFC met afstand de beste rood-zwarten

GFC heeft vanmiddag in de derby met Rood Zwart gehakt gemaakt van de bezoekers uit Delden. Op Sportpark Heeckeren won de flitsende gastheer met 4-0. Halverwege was het 3-0 voor de ploeg van trainer Romano Lammertink, maar toen had ook al een marge van vijf of zes op het scorebord kunnen staan. In de tweede helft nam GFC gas terug en verzuimde Rood Zwart om terug te keren in de wedstrijd. Doelman Dennis Vorkink keerde een strafschop en had niet veel later een voor-assist op Tim Wassink, die Olaf Siegers vervolgens de eindstand op 4-0 liet bepalen.

Gerelateerde berichten

  • GFC boekt verdiende en broodnodige zege in Delden2 april 2017 GFC boekt verdiende en broodnodige zege in Delden GFC heeft vandaag uitstekende zaken gedaan in de strijd tegen degradatie uit de vierde klasse B. De Hofderby tegen Rood Zwart werd in Delden met 0-2 gewonnen. GFC kwam goed uit de […]
  • GFC in matig duel onderuit bij Heracles8 februari 2020 GFC in matig duel onderuit bij Heracles GFC ging vandaag in Almelo in een matig duel met 2-1 onderuit tegen AVC Heracles. Op het terrein aan de Bornsestraat waar ooit het knusse stadionnetje van de profs van Heracles stond, […]
  • Domper voor GFC tegen Diepenveen14 oktober 2018 Domper voor GFC tegen Diepenveen De aansluiting op de subtop heeft GFC zondagmiddag niet kunnen vinden. Van Diepenveen werd met 2-3 verloren. De Gorenaren begonnen goed aan de wedstrijd. Tim Wassink testte keeper Nick […]
  • GFC wint overtuigend op bezoek bij LSV4 september 2016 GFC wint overtuigend op bezoek bij LSV Een bliksemstart voor GFC in de vierde klasse B. De ploeg van trainer Romano Lammertink zegevierde vanmiddag op overtuigende wijze over LSV. De gastheer uit Lonneker, vorig jaar een […]
  • GFC wint in eenvoudig in Rijssen9 november 2019 GFC wint in eenvoudig in Rijssen Na de veertienklapper van vorige week tegen BZSV had GFC vanmiddag ook geen moeite met SV Rijssen al viel de score wel minder hoog uit. Op sportpark de Koele werd het uitduel met 0-5 […]