Voetganger aangereden bij station en blikschade op beruchte kruising

Bij het trein- en busstation aan de Stationslaan in Goor is vanochtend een voetganger aangereden door een auto. Hoe dat kon gebeuren is niet bekend. Het slachtoffer is door ambulancepersoneel gecontroleerd, maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Niet veel later ging het weer eens mis op de kruising Herman Heijermanstraat/Laarstraat. Een voorrangsfout zorgde voor een botsing tussen twee personenauto’s en de nodige blikschade. (Foto’s: Hof van Twente Fotografie)

Gerelateerde berichten

  • Geen treinen door aanrijding (UPDATE)4 september 2017 Geen treinen door aanrijding (UPDATE) Het treinverkeer van en naar Goor ligt voor onbepaalde tijd stil. Bij Ambt Delden heeft een aanrijding met een persoon plaats gevonden. Daardoor rijden er geen treinen op het traject […]
  • Treinverkeer naar Hengelo enkele uren verstoord24 december 2015 Treinverkeer naar Hengelo enkele uren verstoord Reizigers die vanochtend vanuit Goor naar Hengelo wilden per trein zullen stranden kampten met vertraging. Een aanrijding met een persoon heeft het treinverkeer tussen Delden en Hengelo […]
  • Eenzijdig ongeval bij De Poste27 januari 2018 Eenzijdig ongeval bij De Poste Een man is aan het einde van middag met de schrik vrijgekomen tijdens een √©√©nzijdig ongeval bij de stoplichten bij 'De Poste' net buiten Goor op de N346. Hij botste, waarschijnlijk door […]
  • Drie auto’s op elkaar bij Haaksbergerweg31 maart 2018 Drie auto’s op elkaar bij Haaksbergerweg Op de kruising Haaksbergerweg met de rondweg N346 in Goor zijn vanochtend drie auto's op elkaar gebotst. Niemand raakte gewond. Het verkeer, dat langs het ongeval werd geleid door de […]
  • Weer raak op kruising bij Laarschool21 april 2015 Weer raak op kruising bij Laarschool "Het is om gek van te worden" verzucht een buurtbewoner. "Het is hier om de haverklap raak. Ik wou dat de gemeente eens luisterde en hier andere maatregelen neemt." Er was weer forse […]