Jelle Klaasen gaat trouwen

Jelle Klaasen gaat trouwen. De Goorse topdarter maakte dat bekend in een (Engelstalig) interview met zijn nieuwe sponsor Unicorn, een grote speler op het gebied van darts-benodigdheden. De video is door de producent online gezet en via deze LINK te bekijken. In het gesprek, waarin hij wordt aangekondigd als het nieuwe lid van team Unicorn, zegt hij dat hij gaat trouwen in Italië, eind mei. Klaasen woont in Goor met zijn vriendin Nanke Meester en zijn 1 jaar oude dochter Verena. Als sportief doel heeft hij een terugkeer in de top 16 van de wereld voor ogen in het komende jaar, zo vertelt hij in het gesprek.

Gerelateerde berichten

  • Klaasen tegen Dekker op WK Darts29 november 2017 Klaasen tegen Dekker op WK Darts Jelle Klaasen treft in de eerste ronde van het Wereldkampioenschap Darts zijn landgenoot Jan Dekker. De Goorse topdarter is voor het WK als twaalfde geplaatst. He toernooi begint op […]
  • Klaasen stunt in European Darts Trophy14 oktober 2018 Klaasen stunt in European Darts Trophy De Goorse darter Jelle Klaasen heeft in Duitsland voor een grote verrassing gezorgd door  de nummer twee van de wereld Peter Wright te verslaan. In Göttingen won hij tijdens de European […]
  • EK Darts voorbij voor Jelle Klaasen28 oktober 2017 EK Darts voorbij voor Jelle Klaasen Jelle Klaasen is uitgeschakeld op het Europees Kampioenschap Darts. In het Belgische Hasselt verloor de Goorse topdarter van de Australiër Kyle Anderson. Het werd uiteindelijk 6-10 in […]
  • Goor leeft mee met Jelle klaasen2 januari 2016 Goor leeft mee met Jelle klaasen De prestaties van Jelle Klaasen op wereldkampioenschap Darts worden in Goor op de voet gevolgd. Via social media wordt door plaatsgenoten steeds meer gewag gemaakt van de toprestaties van […]
  • Jelle Klaasen vader van een dochter10 januari 2016 Jelle Klaasen vader van een dochter Een grote pop aan de van Heeckerenweg als symbool voor het goede nieuws in huize Klaasen in Goor. Topdarter Jelle Klaasen is vrijdag vader van geworden van een dochter die de naam Verena […]