Nieuwe huurwoningen Gijmink te bezichtigen

De 21 nieuwe huurwoningen van het zogenoemde MorgenWonen-project die zijn gebouwd aan de Oude Haaksbergerweg, de Meidoornstraat en de Magnoliastraat zijn klaar om in de verhuur te gaan. Volgende week zaterdag kan één van deze duurzame huizen worden bezichtigd. Deze modelwoning van 125 vierkante meter aan de Oude Haaksbergerweg 79 is dan tussen 11.00 en 13.00 uur open gesteld. De nieuwe woningen moeten zo energiezuinig zijn dat bewoners die bewust met energie omgaan geen energielasten hebben. De oplevering van de woningen is eind februari van dit jaar. De verhuur wordt verzorgd door Team Snijders Makelaars uit Rijssen dat een huurprijs vraagt van €895 per maand.

Gerelateerde berichten

  • Duurzame, duurdere, huurwoningen op ’t Gijmink1 december 2016 Duurzame, duurdere, huurwoningen op ’t Gijmink Er komen 21 nieuwe duurzame woningen op het plan ’t Gijmink. De nieuwe woningen worden gebouwd op de hoek Meidoornstraat – Magnoliastraat – Oude Haaksbergerweg.  Deze aanvraag komt […]
  • Plantendieven actief op ’t Gijmink9 augustus 2021 Plantendieven actief op ’t Gijmink Op 't Gijmink zijn bewoners ontsteld door de diefstal van planten uit voortuinen. Bij meerdere woningen is in de afgelopen weken groen weggehaald. Voor een huis aan de Oude Haaksbergerweg […]
  • Woningen in de Hof redelijk zuinig met energie12 februari 2021 Woningen in de Hof redelijk zuinig met energie Woningen in Goor en de overige kernen in de Hof van Twente hebben een gemiddeld energieverbruik. Dat blijkt uit onderzoek van de experts van de website www.energielabelprijzen.nl dat de […]
  • Meer percelen verontreinigd achter gelaten na sanering6 juli 2022 Meer percelen verontreinigd achter gelaten na sanering Er is in meer gevallen verontreiniging van asbest achter gebleven na de grootscheepse sanering op 't Gijmink dan bij de vijf huiseigenaren aan de Oude Haaksbergerweg die daarvoor beroep […]
  • Lustrum-avond Hof van Twente op Rozen over energie en warmte27 juni 2022 Lustrum-avond Hof van Twente op Rozen over energie en warmte Coöperatie Hof van Twente op Rozen bestaat vijf jaar en dat wordt komende woensdag gevierd met een avond die de actuele titel 'Van duurzaam naar gasloos wonen' heeft en wordt gehouden in […]