Badmintontoernooi BC Union

Na het succes van vorig jaar volgt er deze maand een tweede uitgave van het badmintontoernooi van de Goorse basisscholen. Op woensdag 28 februari kruisen de leerlingen van groep 6,7 en 8 de degens met elkaar om de lokale titel van BC Union. De wedstrijden beginnen om 09.00 uur. Opgave kan hier.

Gerelateerde berichten

  • Nu ook badmintontoernooi voor scholieren31 januari 2017 Nu ook badmintontoernooi voor scholieren Er komt een badmintontoernooi voor Goorse basisschoolleerlingen uit de groepen 6, 7 en 8. Het toernooi wordt georganiseerd door BC Union en wordt gehouden op woensdag 22 februari, midden […]
  • Geslaagd familietoernooi BC Union16 april 2018 Geslaagd familietoernooi BC Union De sporthal was gisterochtend bevolkt met 35 basmintonners van BC Union. Die streden om de prijzen tijdens het jaarlijkse familietoernooi van de Goorse badmintonclub. Bij de kinderen onder […]
  • Shuttlekanon voor badmintonners1 oktober 2018 Shuttlekanon voor badmintonners Een shuttlekanon voor badmintonvereniging BC Union Goor kreeg. Vorige week werd deze gelanceerd. Het kanon kon aangeschaft worden dankzij een subsidie van het ¬†School- en Volksfeest. Het […]
  • Shuttlekanon bij BC Union22 september 2018 Shuttlekanon bij BC Union Komende maandag (24 september) vindt bij de Goorse Badminton Club Union een demonstratie plaats van een shuttlekanon. Het gebruik van een shuttlekanon komt nog niet heel veel voor bij […]
  • BC Union kampioen22 februari 2018 BC Union kampioen Het eerste team van de Goorse Badmintonclub BC Union is gisteravond kampioen geworden in de vijfde klasse van het district Oost. In de laatste wedstrijd van de competitie werd Orion in […]