Badmintontoernooi BC Union

Na het succes van vorig jaar volgt er deze maand een tweede uitgave van het badmintontoernooi van de Goorse basisscholen. Op woensdag 28 februari kruisen de leerlingen van groep 6,7 en 8 de degens met elkaar om de lokale titel van BC Union. De wedstrijden beginnen om 09.00 uur. Opgave kan hier.

Gerelateerde berichten

  • Wiekslag winnaar scholenbadminton-toernooi19 februari 2020 Wiekslag winnaar scholenbadminton-toernooi De Wiekslagschool is de over all-winnaar geworden van het scholenbadminton-toernooi van BC Union in sporthal De Mossendam. Daar waren vandaag in totaal 54 deelnemers en dat was iets […]
  • Nu ook badmintontoernooi voor scholieren31 januari 2017 Nu ook badmintontoernooi voor scholieren Er komt een badmintontoernooi voor Goorse basisschoolleerlingen uit de groepen 6, 7 en 8. Het toernooi wordt georganiseerd door BC Union en wordt gehouden op woensdag 22 februari, midden […]
  • Geslaagd familietoernooi BC Union16 april 2018 Geslaagd familietoernooi BC Union De sporthal was gisterochtend bevolkt met 35 basmintonners van BC Union. Die streden om de prijzen tijdens het jaarlijkse familietoernooi van de Goorse badmintonclub. Bij de kinderen onder […]
  • Inschrijving jeugdtoernooi badminton5 februari 2020 Inschrijving jeugdtoernooi badminton Badmintonvereniging BC Union Goor houdt op 19 februari weer haar jeugdtoernooi voor basisschoolleerlingen van groep 6, 7 en 8 uit Goor. Veel kinderen melden zich al aan, er is nog een […]
  • Shuttlekanon voor badmintonners1 oktober 2018 Shuttlekanon voor badmintonners Een shuttlekanon voor badmintonvereniging BC Union Goor kreeg. Vorige week werd deze gelanceerd. Het kanon kon aangeschaft worden dankzij een subsidie van het ¬†School- en Volksfeest. Het […]