Duurzaamheidsprijs: stemmen kan nog!

Morgen is het zover. De finale van de Duurzaamheidsprijs 2017-2018. Er zijn al 30 inzendingen ingestuurd en tot morgenavond 21.00 uur kan elke inwoner van onze gemeente een keer haar stem uitbrengen op het favoriete idee. Dat kan via www.hofvantwente.nl/duurzaamheidsprijs. Hier staan alle inzendingen toegelicht. Aan het einde van de finale wordt de winnaar van de Publieksprijs bekendgemaakt. De winnaar verdient 3000 euro. De finale is in het Parochiehuis in Delden.

Gerelateerde berichten

  • Jury kiest winnaars Duurzaamheidsprijs26 februari 2019 Jury kiest winnaars Duurzaamheidsprijs De jury van de Duurzaamheidsprijs (foto) heeft uit de 35 inzendingen zes winnaars gekozen. Deze winnaars worden 10 maart bekend gemaakt tijdens de grande finale. Op 1 maart gaat de […]
  • Duurzaamheidsprijs in de lift18 februari 2019 Duurzaamheidsprijs in de lift Waren er vorig jaar nog 28 inzendingen, dit jaar zijn er maar liefst 36 ideeën die helpen om Goor en de overige kernen duurzamer te maken. Wethouder Wim Meulenkamp is in zijn nopjes: […]
  • Inschrijving Duurzaamheidsprijs weer geopend29 oktober 2018 Inschrijving Duurzaamheidsprijs weer geopend De inschrijvingen voor de Duurzaamheidsprijs van Hof van Twente zijn weer geopend! Heb jij een idee waarmee je de Hof van Twente duurzamer maakt? Dan heb je tot 10 februari 2019 de tijd om […]
  • Stemmen op duurzame ideeën voor publieksprijs11 januari 2018 Stemmen op duurzame ideeën voor publieksprijs Nadat eerder de juryprijzen zijn verdeeld, kan nu het publiek stemmen op het beste ingezonden duurzame idee waarmee de winnaar een bedrag € 3.000 kan winnen. Van de in totaal 25 […]
  • Goorse scholieren winnen truien-ontwerpwedstrijd Hofpower15 december 2017 Goorse scholieren winnen truien-ontwerpwedstrijd Hofpower De jaarlijkse truienontwerpwedstrijd van het duurzaamheidsproject Hofpower heeft dit jaar louter Goorse winnaars opgeleverd. Teun Freriksen (7) en Rita Mordjaneh (8) van de Prins […]