Jumbo eerste Goorse supermarkt met ‘Pick up-point’

Jumbo Leussink aan de van Kollaan is de eerste Goorse supermarkt met een zogenoemd Pick up-point. Daar kunnen online bestelde boodschappen of in de winkel gescande artikelen worden afgehaald op elk gewenst moment. De boodschappen zijn te bestellen via de site van Jumbo of de speciale app. In de winkel zijn de producten met een mobiele telefoon te scannen. Na de bestelling worden de boodschappen door medewerkers van de supermarkt verzameld en bij het Pick up-point neergezet. Daar kunnen ze worden afgehaald als per pin is betaald.

Gerelateerde berichten

  • Jumbo open op 1e Kerstdag23 december 2016 Jumbo open op 1e Kerstdag De strijd om de Goorse klant heeft bij de Goorse supermarkten geleid tot verruiming van de openingstijden tijdens de komende feestdagen. De Jumbo Supermarkt aan de van Kollaan spant de […]
  • Moederdag-picknick in eigen tuin29 april 2020 Moederdag-picknick in eigen tuin GYG Entertainment organiseert op zondag 10 mei de 'Moederdag Picknick@home' voor heel Hof van Twente. Dit samen met de supermarkten Albert Heijn en Jumbo die tien picknick-pakketten […]
  • Broers Leussink 2e van Nederland in ondernemerswedstrijd28 april 2015 Broers Leussink 2e van Nederland in ondernemerswedstrijd Niek en Tijn Leussink zijn tweede geworden in de strijd om de zogenoemde ZO2Z Award. Dat is de prijs voor de beste supermarktondernemer van Nederland. De broers bestieren de Jumbo […]
  • Jumbo verdeelt 10.000 euro onder scholen8 september 2016 Jumbo verdeelt 10.000 euro onder scholen De Goorse Jumbo-supermarkt gaat in totaal 10.000 euro verdelen onder de basis-scholen in de gemeente Hof van Twente. Klanten kunnen vanaf nu tot en met 11 oktober zogenoemde Schoolpunten […]
  • Warme douche voor Jumbo27 mei 2015 Warme douche voor Jumbo Een mail van een gelukkige Desi Tieman die een ‘warme douche’ wil geven aan de uitbaters van de Jumbosupermarkt. De Goorse leek de vierde wachtende in de rij was en er waren verder geen […]