Een muzikaal weekeinde…

Volop muziek dit weekeinde in het Goorse. Te beginnen vanavond als er lokaal talent te zien en te horen is tijdens Hofbandjes in De Reggehof. Iets verderop is er het optreden van John West en Zwart Jannes bij café Johny’s. Ook muzikaal vertier in het voorcafé van De Ster vanavond. Daar speelt de Schoolfeestband ‘Fat Skool and the Wild Hens’. Morgenavond is er in De Reggehof een ode aan de Dire Straits met onder meer Erwin Nyhoff en Marcel de Groot in de ‘Tribute to Brothers in Arms’. Zondagochtend- en middag wordt het Goorse muziekweekeinde in stijl afgesloten door het Goors Mannenkoor met een koffieconcert bij De Bebsel dat om 11:00 uur begint. Voor alle activiteiten check onze evenementenagenda.

Fat Skool and The Wild Hens

Gerelateerde berichten

  • John West bij Café Johny’s31 januari 2018 John West bij Café Johny’s Hij werd bekend door zijn topklassering in het programma Bloed, zweet en tranen en is inmiddels een gevierd artiest die alle grote podia aandoet. Komende vrijdagavond is hij te zien en te […]
  • Aqua Plus schenkt Stichting Stadsregge 15.000 euro voor Stoetenbrug15 september 2017 Aqua Plus schenkt Stichting Stadsregge 15.000 euro voor Stoetenbrug Een mooie geste van Aqua Plus aan de Stichting Stadsregge Goor. Het bedrijf schonk gisteravond een bedrag van 15.000 euro aan de stichting Stadsregge Goor. De cheque werd in het bijzijn […]
  • Erwin Nyhof en de ‘Kings of Rock ’n Roll’15 januari 2016 Erwin Nyhof en de ‘Kings of Rock ’n Roll’ Streekgenoot Erwin Nyhoff staat vanavond op de buhne van de Goorse Reggehof. De zanger/gitarist gaat in de 'Kings Of Rock ’n’Roll' op zoek naar de waarheid van het genre en al zijn […]
  • Fat Skool met Schoolfeest try out in Markelo24 mei 2017 Fat Skool met Schoolfeest try out in Markelo De Schoolfeestformatie Fat Skool and the wild Hens spelen komende vrijdagavond bij Grand Café De Kroon in Markelo. Het optreden aan de andere kant van de 'bult' geldt als generale voor het […]
  • Apollo en De Reggehof kijken terug op prachtig weekend25 maart 2019 Apollo en De Reggehof kijken terug op prachtig weekend Zet een tent op de Schoolfeestweide en het komt goed. Met die gedachte organiseerde muziekvereniging Apollo samen met RH Events en Hof van Twente Verhuur, het Tiroler weekend en ze […]