Duurzaamheidsquiz en Bingo in de Bebsel

In de Bebsel wordt komende dinsdag een Duurzaamheidsquiz en Bingo gespeeld. Het initiatief komt van de energiewerkgroep die aan de slag is met energiebesparing in een aantal straten in Goor na een oproep van de Stadsraad Goor. Medio januari heeft de startavond plaatsgevonden. Met een opkomst van circa 25 mensen werd daarmee het project gestart. De avond is bedoeld voor inwoners van de straten Iependijk, Schoolstraat, Rozenstraat, Anjerstraat en Leliestraat. Voor de quiz en de bingo geldt een gratis entree met welkomstdrankje en een volle prijzentafel. Vooraf aanmelden voor deze ‘groene’ bingo is niet nodig. De avond start om 19.30 uur.

Gerelateerde berichten

  • Startavond energiezuinig wonen in buurthuis ’t Gijmink28 december 2017 Startavond energiezuinig wonen in buurthuis ’t Gijmink De eerste avond over energiebesparing voor de inwoners van de Iependijk, Schoolstraat, Anjerstraat, Rozenstraat en Leliestraat is op 15 januari in buurthuis villa '70 op 't Gijmink. De […]
  • Bingo bij ZondagMiddagCafé14 november 2014 Bingo bij ZondagMiddagCafé Het ZondagMiddagCafé organiseert komende zondag een bingo voor senioren uit Goor en omstreken. De middag begint om 14.00 uur in het Soosgebouw aan de Schoolstraat 40. Na een kop koffie met […]
  • Senioren welkom bij Bingo én in ZondagMiddagCafé11 september 2019 Senioren welkom bij Bingo én in ZondagMiddagCafé Morgenmiddag is er de eerste van een serie Seniorenbingo's in de Oude Sociëteit aan de Schoolstraat. Die begint om 14:00 uur en is voor iedereen toegankelijk. Komend weekend is daar weer […]
  • Bingo in het Proathuus19 februari 2019 Bingo in het Proathuus In het Proathuus, dat ter ziele gaat, wordt woensdag een bingo georganiseerd. Via Hofjongeren@nullgmail.com kun je je aanmelden. De kosten zijn drie euro per persoon.  De aanvang is om 19.30 […]
  • Bingo voor ouderen8 oktober 2019 Bingo voor ouderen Komende donderdag 10 oktober is er in de Ouderen Sociëteit Goor weer een Bingo-middag. Die wordt iedere 2e donderdag van de maand georganiseerd en begint om 14:00 uur. Iedereen is welkom […]