Cruciale eindfase voor Goorse clubs

Net als in de Eredivisie loopt ook het amateurvoetbal richting het eind. En voor de Goorse clubs is de beslissende fase er allerminst één van uitblazen. Voor vv Twenthe, sv Hector en GFC is er in de komende duels nog heel veel te winnen en ook enorm veel te verliezen. Zo kan lelijk eendje Twenthe, waar de trainerswissel nog geen positieve uitwerking heeft gehad, zich nog altijd handhaven in de tweede klasse J. Twenthe moet dan wel acht punten overbruggen op DOS’19. GFC -dat weer bezig is aan een matige serie-  heeft nu vier punten meer dan BWO. Hector kan er als enige nog een fraai slot van maken. De ploeg van trainer Ate Relker heeft nog altijd kans op de titel. De ploeg kan zondag in een rechtstreeks duel over koploper DSVD klimmen. Hieronder een volledig schema.

 

Programma vv Twenthe:
AGOVV (thuis)
Markelo (uit, inhaalwedstrijd)
DOS’19 (uit)
De Zweef (uit)
Wijhe’92 (uit)                
Schalkhaar (thuis)
TVC’28 (uit)
Columbia (uit)
De Zweef (thuis)

Stand onderste regionen tweede klasse J
10. Schalkhaar   18-19
11. Vaassen-       18-19
12. Dos’19-          17-17
13. Kon. UD*       18-11
14. Twenthe*       17-9

Programma sv Hector:
DSVD (uit)
BWO (thuis)
Vosta (thuis)
Ens. Boys (uit)
Borne (thuis)
Ens. Boys (thuis, inhaalwedstrijd n.t.b.)

Stand vierde klasse A
1.
DSVD             16-40
2. Hector           16-38
3. Borne             16-34

Programma GFC:
De Lutte (thuis)
Het Centrum (uit)
BWO (uit)
Rood Zwart (thuis)
Losser (uit)
Het Centrum (thuis, inhaalwedstrijd n.t.b.)

Stand onderste regionen vierder klasse A:
9. GFC              
16-17
10. BWO           17-13
11. Losser*      17-9
12. ’t Centrum* 15-7

– speelt nacompetitie
* directe degradatie

   

Gerelateerde berichten

  • Goorse clubs openen seizoen tegen onbekende opponenten22 september 2018 Goorse clubs openen seizoen tegen onbekende opponenten Voor de eerste elftallen van de Goorse voetbalclubs start morgen de competitie met duels tegen tegenstanders die relatief onbekend zijn en waartegen in de historie niet of spaarzaam is […]
  • Hector zet kratjes bier koud voor Twenthe3 mei 2012 Hector zet kratjes bier koud voor Twenthe Net als de vaderlandse Eredivisie kent ook de derde klasse A bij de zondagamateurs een zinderende ontknoping. Komende zondag maken nog drie clubs kans op de titel. Ook de degradatiestrijd […]
  • Boers verruilt ON voor Grol15 maart 2011 Boers verruilt ON voor Grol Ronnie Boers is volgend seizoen trainer van het tweede elftal van SV Grol. De Goorse oefenmeester neemt na de huidige jaargang afscheid van Oranje Nassau. Boers traint het tweede elftal […]
  • Hector en Buurse in evenwicht27 oktober 2013 Hector en Buurse in evenwicht SV Hector heeft een punt overgehouden aan de uitwedstrijd tegen Buurse. De ploeg van trainer Mark Dijkstra kwam in Buurse niet verder dan 1-1. Hector startte sterk op sportpark 't […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]