Trainers verlengen bij Twenthe, keepers in het nieuw

Waar de zoektocht naar een nieuwe coach is afgerond, hebben de overige zittende trainers bij vv Twenthe hun contract verlengd. Naast Peter Horselenberg van het tweede team gaat ook keeperstrainer Wouter Bekhuis nog een jaar door. Hij bezegelde zijn verlenging met de presentatie van de nieuwe trainingstenues voor zijn pupillen.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe wint ook van EMOS29 november 2015 Twenthe wint ook van EMOS Twenthe blijft koploper in de vierde klasse B. Subtopper EMOS werd  vanmiddag op sportpark Piepwillem verslagen, 2-0. Halverwege was het nog 0-0 tussen beide ploegen, die moeite hadden met […]
  • “Ik moet vooral een stuk ervaring toevoegen”5 september 2015 “Ik moet vooral een stuk ervaring toevoegen” Het is alweer tien jaar geleden dat hij als spits de glorieperiode bij vv Twenthe meemaakte. Hij promoveerde van de vijfde naar de tweede klasse en koos bij het klimmen der jaren voor een […]
  • Ook Horselenberg langer bij Twenthe9 januari 2019 Ook Horselenberg langer bij Twenthe Naast Hans Dirksen heeft ook Peter Horselenberg zijn contract als trainer van vv Twenthe verlengd. De oefenmeester van het tweede team zette zijn handtekening onder een contract voor nog […]
  • Peter Horselenberg langer door bij Twenthe6 februari 2021 Peter Horselenberg langer door bij Twenthe Peter Horselenberg is ook komend seizoen de trainer van Twenthe II. De veelzijdige clubman is al jaren verbonden aan de Tricolores en heeft wederom een handtekening gezet onder een […]
  • Nieuwbakken trainer Hans Dirksen ondertekent contract bij Twenthe5 juli 2018 Nieuwbakken trainer Hans Dirksen ondertekent contract bij Twenthe De komst van Hans Dirksen naar vv Twenthe is bezegeld. Gisterenavond zette de oefenmeester uit Enter zijn handtekening onder een verbintenis voor één seizoen. Hiervoor was hij de […]