Feestavond en kindercarnaval bij CV Sterzo

De carnavalsweek voor de Goorse carnavalisten van CV Sterzo is gisteren al begonnen met het traditionele bezoek aan de cliënten van DAC De Roos. Onder leiding van Prins Ramon is er ook het komende weekeinde van alles te doen voor jong en oud. Zo zijn er vrijdagochtend de bezoekjes aan de Heeckeren- en Albatrosschool en is er op vrijdagavond een grootse feestavond in de achterzaal van De Ster met de gerenommeerde formatie Barcode en DJ Hilco. Komende zaterdag, 10 februari, is er na de sleuteloverdracht in het Goorse gemeentehuis, het Kindercarnaval in het voorcafé. Alle Goorse kinderen zijn daardoor uitgenodigd door jeugdprins Wout en zijn gevolg. Met gratis ranja, wat lekker en een leuk presentje. Uiteraard is er ook weer een prijs voor het leukst verklede jongen of meisje.; Het Kindercarnaval onder de muzikale leiding van Feest-DJ Dennis begint zaterdag om 14:15 uur.

Foto’s: Barbara Trienen

Gerelateerde berichten

  • Wie wordt de nieuwe Hofprins van CV Sterzo?20 november 2018 Wie wordt de nieuwe Hofprins van CV Sterzo? Komende zaterdagavond zal duidelijk worden wie de nieuwe Prins Carnaval van Goor én de Hof van Twente zal gaan worden. Tijdens een spectaculair opkomstfeest in Zaal De Ster zal de negende […]
  • X-Static, Dutch Eagles en carnaval1 maart 2019 X-Static, Dutch Eagles en carnaval Voor de Goorse carnavalisten van CV Sterzo wordt het druk weekeinde dat tot en met dinsdag gaat duren. Het begint allemaal vanavond als er voor eenieder de feestavond is in de achterzaal […]
  • Carnaval, klassiek en Het Groot Niet te vermijden…9 februari 2018 Carnaval, klassiek en Het Groot Niet te vermijden… De Goorse activiteitenagenda wordt dit weekeinde vooral beheerst door de Carnavalsactiviteiten van CV Sterzo en voorstellingen in De Reggehof. Vanavond is daar het Orkest van het Oosten […]
  • Hallo allemaal…9 februari 2018 Hallo allemaal… Het is dé hit van dit moment. Het 'Hallo allemaal' van juf Ank in de Luizenmoeder op tv. De carnavalsversie vindt ook overal gretig aftrek en wordt de komende dagen veel gedraaid. Zo ook […]
  • Kritiek op éénrichtingsverkeer en bomenkap in rede Prins Ramon10 februari 2018 Kritiek op éénrichtingsverkeer en bomenkap in rede Prins Ramon Na een enerverende feestavond bij De Ster moesten de carnavalisten van CV Sterzo vanmorgen vroeg uit de veren voor de sleuteloverdracht in het gemeentehuis. Daar werd samen met de […]