Twenthe en GFC door naar kwartfinales Tukker Cup

Zowel vv Twenthe als GFC zijn door naar de kwartfinales van de Tukker Cup. Twenthe won vanavond in Wierden van derdeklasser Juventa ’12. Na een ruststand van 0-1 werd het uiteindelijk 2-3 op sportpark ’t Lageveld. De Goorse treffers kwamen op naam van Wouter Leusink, Simon Hevink en Jasper Groothuis. GFC klopte na penalty’s FC Aramea. In Enschede stond GFC door een vroege goal van Olaf Siegers nagenoeg de hele wedstrijd op voorsprong maar in de slotseconde maakte Aramea alsnog de verdiende gelijkmaker waardoor strafschoppen de beslissing moesten brengen. Daarin stopte GFC-doelman Dennis Vorkink de 5e penalty van de Enschedeërs waardoor Remon Peters de beslissing kon brengen: 5-6. Opvallend bij GFC was verder het debuut van de 16-jarige B-junior Jorrit Nab.

GFC speelde in Enschede tegen FC Aramea

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Overwetering-Twenthe 2-1, BSC Unisson-Hector 5-2, GFC- Aramea 2-512 maart 2017 Overwetering-Twenthe 2-1, BSC Unisson-Hector 5-2, GFC- Aramea 2-5 De eindstanden van de wedstrijden in de derde- en vierde klasse B: 3B 14.00 uur: Overwetering - vv Twenthe 2-1 (doelpunt Twenthe: Jeffrey Asbroek) 4B 14.00 uur: BSC Unisson - sv […]
  • Siegers op schot in strijd om Tukker Cup24 oktober 2017 Siegers op schot in strijd om Tukker Cup GFC is de strijd om de Tukker Cup uitstekend begonnen. De ploeg van trainer Romano Lammertink versloeg vanavond derdeklasser Avanti Wilskracht met maar liefst 6-1. Olaf Siegers was de […]
  • Twenthe tegen hekkensluiter, Hector naar koploper31 maart 2018 Twenthe tegen hekkensluiter, Hector naar koploper Het was nooit gebruikelijk maar vanaf dit seizoen moet het tocht gebeuren. Voetballen op Eerste Paasdag. De Goorse clubs komen morgen alledrie in actie en Twenthe doet dat in de derde […]
  • GFC wint eerste duel Tukker Cup, Hector fors onderuit23 oktober 2018 GFC wint eerste duel Tukker Cup, Hector fors onderuit GFC heeft de eerste poulewedstrijd in de strijd om de Tukker Cup gewonnen. Op eigen veld werd verdiend met 1-0 gewonnen van KVV Losser dat een klasse hoger speelt dan de Goorse […]