Twenthe en GFC door naar kwartfinales Tukker Cup

Zowel vv Twenthe als GFC zijn door naar de kwartfinales van de Tukker Cup. Twenthe won vanavond in Wierden van derdeklasser Juventa ’12. Na een ruststand van 0-1 werd het uiteindelijk 2-3 op sportpark ’t Lageveld. De Goorse treffers kwamen op naam van Wouter Leusink, Simon Hevink en Jasper Groothuis. GFC klopte na penalty’s FC Aramea. In Enschede stond GFC door een vroege goal van Olaf Siegers nagenoeg de hele wedstrijd op voorsprong maar in de slotseconde maakte Aramea alsnog de verdiende gelijkmaker waardoor strafschoppen de beslissing moesten brengen. Daarin stopte GFC-doelman Dennis Vorkink de 5e penalty van de Enschedeërs waardoor Remon Peters de beslissing kon brengen: 5-6. Opvallend bij GFC was verder het debuut van de 16-jarige B-junior Jorrit Nab.

GFC speelde in Enschede tegen FC Aramea

Gerelateerde berichten

  • Tukkercup-duel GFC gestaakt, Twenthe uitgeschakeld22 januari 2020 Tukkercup-duel GFC gestaakt, Twenthe uitgeschakeld Het duel in de kwartfinale van de Tukker Cup tussen GFC en Bon Boys is gisteravond na 45 minuten voetbal gestaakt. Scheidsrechter Dennis Reuvers voelde zich door de Goorse ploeg dermate […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Overwetering-Twenthe 2-1, BSC Unisson-Hector 5-2, GFC- Aramea 2-512 maart 2017 Overwetering-Twenthe 2-1, BSC Unisson-Hector 5-2, GFC- Aramea 2-5 De eindstanden van de wedstrijden in de derde- en vierde klasse B: 3B 14.00 uur: Overwetering - vv Twenthe 2-1 (doelpunt Twenthe: Jeffrey Asbroek) 4B 14.00 uur: BSC Unisson - sv […]
  • Siegers op schot in strijd om Tukker Cup24 oktober 2017 Siegers op schot in strijd om Tukker Cup GFC is de strijd om de Tukker Cup uitstekend begonnen. De ploeg van trainer Romano Lammertink versloeg vanavond derdeklasser Avanti Wilskracht met maar liefst 6-1. Olaf Siegers was de […]
  • Tukker Cup: GFC Twenthe en Hector verliezen8 oktober 2019 Tukker Cup: GFC Twenthe en Hector verliezen In de strijd om de Tukker Cup heeft GFC vanavond gewonnen met 4-3 van Tubantia uit Hengelo. Op Sportpark Heeckeren was het bij rust 2-0 door vroege treffers van Edo Schnieder en Tim […]