Twenthe en GFC door naar kwartfinales Tukker Cup

Zowel vv Twenthe als GFC zijn door naar de kwartfinales van de Tukker Cup. Twenthe won vanavond in Wierden van derdeklasser Juventa ’12. Na een ruststand van 0-1 werd het uiteindelijk 2-3 op sportpark ’t Lageveld. De Goorse treffers kwamen op naam van Wouter Leusink, Simon Hevink en Jasper Groothuis. GFC klopte na penalty’s FC Aramea. In Enschede stond GFC door een vroege goal van Olaf Siegers nagenoeg de hele wedstrijd op voorsprong maar in de slotseconde maakte Aramea alsnog de verdiende gelijkmaker waardoor strafschoppen de beslissing moesten brengen. Daarin stopte GFC-doelman Dennis Vorkink de 5e penalty van de Enschedeërs waardoor Remon Peters de beslissing kon brengen: 5-6. Opvallend bij GFC was verder het debuut van de 16-jarige B-junior Jorrit Nab.

GFC speelde in Enschede tegen FC Aramea

Gerelateerde berichten

  • Siegers op schot in strijd om Tukker Cup24 oktober 2017 Siegers op schot in strijd om Tukker Cup GFC is de strijd om de Tukker Cup uitstekend begonnen. De ploeg van trainer Romano Lammertink versloeg vanavond derdeklasser Avanti Wilskracht met maar liefst 6-1. Olaf Siegers was de […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Overwetering-Twenthe 2-1, BSC Unisson-Hector 5-2, GFC- Aramea 2-512 maart 2017 Overwetering-Twenthe 2-1, BSC Unisson-Hector 5-2, GFC- Aramea 2-5 De eindstanden van de wedstrijden in de derde- en vierde klasse B: 3B 14.00 uur: Overwetering - vv Twenthe 2-1 (doelpunt Twenthe: Jeffrey Asbroek) 4B 14.00 uur: BSC Unisson - sv […]
  • Goorse clubs in de race voor Tukker Cup31 juli 2017 Goorse clubs in de race voor Tukker Cup Naast het bekertoernooi en de competitie ligt voor de eerste elftallen van de Goorse voetbalclubs nog een uitdaging: de strijd om de Tukker Cup. Dat is een toernooi met 32 ploegen uit […]
  • GFC tegen Aramea in 8e finale Tukker Cup10 januari 2018 GFC tegen Aramea in 8e finale Tukker Cup GFC speelt in de achtste finale in de strijd om de Tukker Cup thuis tegen het Enschedese FC Aramea. Geen onbekende want de twee ploegen ontmoeten elkaar in competitieverband ook in de […]