Vijf kamerleden bezoeken saneringswijk ’t Gijmink

Vijf Tweede Kamer-leden brengen volgende week vrijdag (16 februari) een werkbezoek aan de Goorse wijk ’t Gijmink om zich op de hoogte te stellen van de asbestproblematiek en de voortgang van de sanering in de volkswijk. Het gaat om VVD-er Erik Ziengs, SP-er Cem Lacin, PVV-er Roy van Aalst, CDA-er Maurits van Martels en Suzanne Kröger van GroenLinks. Zij gaan volgende week vrijdagochtend in gesprek met een aantal bewoners van de wijk. Daarna gaan de kamerleden nog naar agrarische bedrijven in Hengevelde en Neede. Twee dagen voor het bezoek van de kamerleden is er de bijeenkomst die door vier lokale politieke partijen is georganiseerd omtrent de hinder die Gijminkbewoners ondervinden van de asbestsanering. Bij die bijeenkomst zal ook gedeputeerde Annemieke Traag van de provincie Overijssel aanwezig zijn. 

Gerelateerde berichten