De doeltjes zijn terug…

doelvanhoevellstraatmetkids

De buurtkinderen zijn er maar wat blij mee. De deze week door de gemeente weggehaalde doeltjes bij de van Hoevellstraat zijn terug. De goals, opgehaald uit veiligheidsoverwegingen, zijn teruggeplaatst met een verankering om snel kantelen te voorkomen. Het wekte bevreemding dat de goals, particulier bezit, ineens verdwenen waren. “Dat had inderdaad beter gecommuniceerd moet worden”, zegt een woordvoerdster van de gemeente Hof van Twente.

Ondertussen wordt er ook gewerkt aan een permanente oplossing voor de bestemming van het voetbalveldje dat door hondenbezitters ook als uitlaatveld gebruikt wordt. De gemeente heeft met buurtbewoners gesproken en komt met een oplossing die iedereen tevreden moet stellen. De kinderen zijn dat nu in ieder geval al want de bol rolt alweer onder het Cruyffiaanse motto: “Zonder doel kun je niet scoren.” 

Gerelateerde berichten

  • Meefinancieren met Goorse bierbrouwers9 september 2012 Meefinancieren met Goorse bierbrouwers De Stichting ‘Voor en door Goor’ is deze week begonnen met de crowdfunding voor het project Goorsch Gruyt Bier. Om de eerste brouwgang te financieren is een bedrag van €5.000 […]
  • Mij niet bellen…22 september 2020 Mij niet bellen… Regel één is ontkennen. Als het niet meer te ontkennen is, moet je het ontkrachten of verwarring zaaien. Dit is een welbekende strategie die zijn dienst al lang heeft bewezen. Iets anders […]
  • Exterkate promoveert met HC Twente18 juni 2013 Exterkate promoveert met HC Twente Hans Exterkate is afgelopen weekend met het eerste herenteam van HC Twente uit Hengelo gepromoveerd naar de tweede klasse. De Goorse hockeycoach, die als speler en trainer actief was bij […]
  • Hector vecht zich langs Rood Zwart27 februari 2011 Hector vecht zich langs Rood Zwart Hector heeft vanmiddag belangrijke zaken gedaan in de competitie. De ploeg van trainer Ate Relker won met 3-0 van Rood Zwart. Mark Alink (strafschop), Lars Nobbe en Vincent Kenkhuis (eigen […]
  • Dave Roelvink slotact op Ster XXL21 januari 2019 Dave Roelvink slotact op Ster XXL De bekende DJ Dave Roelvink is de slotact tijdens de vijfde editie van het dance-event Ster XXL op vrijdag 1 februari in de achterzaal van De Ster. De discjockey is de zoon van de bekende […]