Ereleden Apollo in zonnetje gezet

Wim Oonk, Henk Hofmeijer en Jan Lentelink zijn dinsdag bij de jaarlijkse ledenvergadering van Apollo door voorzitter Ruben van den Burg benoemd tot ereleden. De leden dragen al jarenlang hun steentje bij aan de Goorse muziekvereniging. Oonk is al 72 jaar actief al muzikant en een op-en-top Apolloman. Hofmeijer werd in 2009 gehuldigd voor zijn zestigjarig lidmaatschap. Hij heeft in het jubileumjaar op perfecte wijze de budgetten voor de activiteiten beheerd. In de jaren ’70 en ’80 was Hofmeijer penningmeester van Apollo. Lentelink is al vijftig jaar lid van Apollo. Hij heeft ruim 35 jaar deel uitgemaakt van het bestuur. Ook op dit moment vervult Lentelink nog een zeer belangrijke taak binnen het bestuur door zijn uitgebreide kennis en netwerk.

ereledenapollo

Vlnr: Wim Oonk, Jan Lentelink en Wim Hofmeijer