Gerrit Peters ziet Abraham

Gerrit Peters viert vandaag zijn vijftigste verjaardag. De vrienden zijn al druk bezig geweest met een Abraham, die bij Gerrit en Jolanda in de tuin staat. Via deze weg willen wij nogmaals Gerrit feliciteren met het bereiken dit jubileum.  Namens André, Gerrit & Anouska, Dennis & Tatjana, Ferry & Mariska, Michel & Mariska en Antoinette.

gerrit50

Gerelateerde berichten

  • Senioren onderweg…19 mei 2011 Senioren onderweg… Het is het traditionele startsein van de Schoolfeestactiviteiten: De Seniorentocht die vandaag de zogenoemde Kabouterroute zal volgen. Acht bussen, waaronder de 1000e OAD-bus en de […]
  • Telefoon laten liggen op het station19 juli 2016 Telefoon laten liggen op het station Een jongedame heeft gisteravond om 21:00 haar telefoon op een bankje bij het station laten liggen. Ze is naderhand nog terug gegaan om het toestel op te halen, maar toen was die al […]
  • Yalp weer in de spotlights7 september 2019 Yalp weer in de spotlights Wederom een eervolle erkenning voor Yalp. De Goorse onderneming in speeltoestellen is met een interactieve game in de buitenlucht één van de bedrijven die de KVK Innovatie Top 100 heeft […]
  • Succes voor hockey op openingsdag8 september 2013 Succes voor hockey op openingsdag Het was een productieve dag voor de hockey-teams van GMHC. De vlaggenschepen van de Goorse ploeg wisten overtuigend te winnen. De mannen wonnen met 3-1 bij het gedegradeerde Lochem. De […]
  • Beter een goede buur…24 september 2016 Beter een goede buur… Het is vandaag Burendag en dat is ook in Goor op een aantal plekken goed gevierd. Zo klonk onder meer het stemgeluid van 'good old' Henk Diphoorn over 't Gijmink en waren er ook tal van […]