Britt Haverkate geboren

De familie Haverkate is weer een aanwinst rijker. Roy Haverkate en Paulien Kerkdijk zijn sinds 25 maart de trotse ouders van Britt. Zij zag afgelopen vrijdag namelijk het levenslicht. De familie Haverkate wil Roy en Paulien van harte feliciteren met hun nieuwe telg.

britt-haverkate

Gerelateerde berichten

  • bertentineke25 september 2012 Bert en Tineke Nijeboer 25 jaar getrouwd Bert en Tineke Nijeboer gaven elkaar precies 25 jaar geleden het ja-woord. Aanstaande zaterdag wordt deze mooie mijlpaal gevierd met familie, vrienden en buren bij café B & T. De buren van […]
  • Erik en Anja Assink in het zilver3 juli 2016 Erik en Anja Assink in het zilver Erik en Anja Assink vieren vandaag hun 25-jarig huwelijk. Erik is jarenlang keeper geweest bij vv Twenthe, Anja is al jaren het vertrouwde gezicht bij Holtmaat. Namens de familie en […]
  • 22 mei 2012 Daniek van Til ziet halve Sarah Daniek van Til is vandaag 25 jaar geworden. Daniek is fysiotherapeute in Almelo. Haar verjaardag is zaterdagavond al gevierd. Van vrienden en familie heeft ze niet één, maar zelfs twee […]
  • holtmaat12 december 2011 Koperen bruiloft voor Wouter en Leoniek Aan de hapjes zal het vandaag niet liggen bij de koperen bruiloft van Wouter en Leoniek Holtmaat. Het stel is 12,5 jaar getrouwd en dat wordt met vrienden, familie en het personeel gevierd […]
  • Mirjam Hakze 16 jaar24 juli 2011 Mirjam Hakze 16 jaar Mirjam Hakze is vandaag zestien zomers jong geworden. Ze viert namelijk haar zestiende verjaardag. De familie Gerritsen wil haar van harte feliciteren met deze feestelijke dag. De redactie […]