Sleutels verloren

Een bruine etui met daarin peugeot autosleutel en enkele huissleutels is afgelopen zaterdag zoekgeraakt. Naar alle waarschijnlijkheid zijn de sleutels verloren in de buurt van het Goorse centrum. De desbetreffende persoon zou het zeer op prijs stellen als de eerlijke vinder zich zou melden. Dus heeft u een bruine etui met daarin sleutels gevonden, stuur dan even een mailtje naar de redactie.

Gerelateerde berichten

  • Sander zoekt zijn autosleutel21 juli 2016 Sander zoekt zijn autosleutel Sander is afgelopen maandag zijn autosleutel van het merk Peugeot verloren. Aan de sleutel zit een GFC-label. Waarschijnlijk is hij deze verloren tussen Het Schild en het centrum. Heeft u […]
  • Oproep dierenambulance; weggelopen hond gesignaleerd17 augustus 2015 Oproep dierenambulance; weggelopen hond gesignaleerd Dierenambulance Hof van Twente vraagt met spoed uw hulp om de eigenaar van een loslopende hond op te kunnen sporen. De angstig ogende hond stak de weg tussen Goor en Markelo over. Het gaat […]
  • Joke zoekt haar brillenkoker met bril12 april 2018 Joke zoekt haar brillenkoker met bril Joke is haar brillenkoker, bruin van kleur, verloren met daarin een bril met glazen op sterkte. Waarschijnlijk is zij deze verloren in de PC Hooftstraat of op de parkeerplaats bij de Aldi. […]
  • Bruine portemonnee met pasjes verloren24 juni 2013 Bruine portemonnee met pasjes verloren Mike is zijn bruine portemonnee, met daarin een aantal pasjes en zijn rijbewijs, verloren. Heeft u iets gezien, of weet u waar de portemonnee is, dan ontvangt Mike uw reactie graag per mail.
  • Autosleutels (Peugeot) vermist2 mei 2019 Autosleutels (Peugeot) vermist Jaqueline is op zoek naar de autosleutels van haar Peugeot, welke ze in Goor of de directe omgeving is verloren. Kun u haar weer op weg helpen, bel haar dan op 06-10131653