Haverslag in Nederlands militair elftal

Goor is weer een international rijker. Chris Haverslag (foto, met aanvoerdersband) van Hector is geselecteerd voor het Nederlands militair elftal. De aanvaller, die bij Defensie werkt, is op dit moment in Engeland om een interland te spelen tegen de Britten. De inbreng van Haverslag is opvallend en knap. Doorgaans spelen alleen spelers uit de Hoofdklasse in het nationale team. Voorheen maakte ook Roy Vrielink van vv Twenthe  deel uit van die selectie. Hij is op dit moment echter bezig met een studie, waardoor Vrielink niet in aanmerking komt voor een uitverkiezing. “Maar binnenkort zit ik er weer bij”, laat hij weten.

hectorperiode

Gerelateerde berichten

  • Fiets gevonden op Het Jannink (Update)21 november 2015 Fiets gevonden op Het Jannink (Update) Op Het Jannink is vanmorgen een fiets gevonden. Het betreft een damesmodel van het merk Batavus. De eigenaar kan contact opnemen met 06-24988915 om de fiets weer in bezit te […]
  • Waszink blijft winnen op tatami18 maart 2014 Waszink blijft winnen op tatami Dat judoka Carmo Waszink geen eendagsvlieg is toont hij elke week aan. Dit weekend won hij bij de districtskampioenschappen onder 18 in de zwaardere klasse, de -46kg. In deze klasse wist […]
  • Bier drinken en kut roepen…30 juni 2020 Bier drinken en kut roepen… Een bijzondere gewaarwording was het. Het laatste volle weekend van juni zonder Schoolfeest. Met weemoed reed ik afgelopen weekend langs de weide. Waar in plaats van het heiligdom der […]
  • Hoop op terugkeer Isra23 februari 2011 Hoop op terugkeer Isra De huidige onlusten in Libië bieden hoop voor de opa en oma van de Goorse Isra, die zeven jaar na het afgrijselijke drama nog altijd ontvoerd is. Nu het regime op omvallen staat, zijn er […]
  • Alie Paalman start weer met Yogalessen7 september 2016 Alie Paalman start weer met Yogalessen In Goor begint Yoga-goeroe Alie Paalman weer met een sessie lessen. Zij probeert al ruim tien jaar ontspanningstherapie over te dragen aan de mensen. Yoga zorgt bij een aantal mensen voor […]