Haverslag in Nederlands militair elftal

Goor is weer een international rijker. Chris Haverslag (foto, met aanvoerdersband) van Hector is geselecteerd voor het Nederlands militair elftal. De aanvaller, die bij Defensie werkt, is op dit moment in Engeland om een interland te spelen tegen de Britten. De inbreng van Haverslag is opvallend en knap. Doorgaans spelen alleen spelers uit de Hoofdklasse in het nationale team. Voorheen maakte ook Roy Vrielink van vv Twenthe  deel uit van die selectie. Hij is op dit moment echter bezig met een studie, waardoor Vrielink niet in aanmerking komt voor een uitverkiezing. “Maar binnenkort zit ik er weer bij”, laat hij weten.

hectorperiode

Gerelateerde berichten

  • Bigband uitgezwaaid voor bijzondere Thailandtrip27 augustus 2016 Bigband uitgezwaaid voor bijzondere Thailandtrip De leden The Apollo Bigband zijn vanmiddag vanaf het Schoolfeestplein vertrokken voor een bijzondere reis naar Thailand. De Goorse muzikanten werden daar uitgezwaaid door familieleden en […]
  • loerkerststal12 december 2011 Een kleine stal op de grote weide… Het is een feëriek gezicht. Een klein houten kerststalletje op de grote weide van Roelofsen. Het is een mooie entree van Goor die is mogelijk gemaakt door de stichting LOER die op deze […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (8)19 juni 2018 Schoolfeestnieuws in het kort (8) - Een versie van de Schoolfeesthit 'Schoolfeest in de hemel' is op Youtube gezet met allerlei foto's van overleden Gorenaren. Het filmpje dat HIER te zien is, is gemaakt door Patrick ter […]
  • Verglazing Goorse bedrijventerreinen op de tocht27 mei 2016 Verglazing Goorse bedrijventerreinen op de tocht Het is nog allerminst zeker of de ondernemingen op de drie Goorse bedrijventerreinen Zenkeldamshoek, De Whee en Spechthorst op termijn gebruik kunnen maken van glasvezelverbindingen. Er […]
  • 130310 PolitieHector216 maart 2013 Geslagen scheidsrechter in gesprek met dader De speler van PH Almelo die vorige week in Goor door het lint ging na de wedstrijd tegen Hector A1 is vandaag in gesprek gegaan met de Goorse scheidsrechter die hij vorige week naar de […]