We gaan ze dimmen als de nacht…

In de regio wordt al weken uitgekeken naar de kraker in de eredivisie. Landskampioen FC Twente neemt het vanavond in De Grolsch Veste op tegen koploper PSV. Diverse Gorenaren zullen weer richting Enschede trekken om de thuisploeg aan te moedigen. Er zijn echter ook PSV-supporters in Goor. De strijd is dus voelbaar. Om 17.45 uur vertrekken vanaf de OAD bussen voor PSV-fans uit de omgeving. Om ze een warm welkom te geven hebben enkele Twentefans een spandoek opgehangen bij N347. Lampjes is een bijnaam voor de bezoekers uit Eindhoven, ook wel de Lichtstad genoemd.

lampjes

Gerelateerde berichten

  • Snelheidscontrole Diepenheimseweg2 september 2010 Snelheidscontrole Diepenheimseweg De plaatselijke Hermandad heeft het weer gemunt op automobilisten op de Diepenheimseweg. Ditmaal staat er een busje op de welbekende klachtlocatie. De politie heeft een andere plek […]
  • Cem Kekik in Portret bij Hofstreek FM9 januari 2013 Cem Kekik in Portret bij Hofstreek FM Cem Kekik is komende zondag te gast in het radioprogramma 'Portret' van Hofstreek FM. De jonge Goorse strafrechtadvocaat, die ook bekend is vanwege zijn muziek- en theaterproducties, gaat […]
  • Sprookjeshuwelijk van Boulus en Roan6 juli 2019 Sprookjeshuwelijk van Boulus en Roan Syrische trommelaars en een doedelzakspeler, vuurwerk, glanzende bolides en prachtige jurken. Het was vandaag allemaal te zien en te horen in de van Kollaan waar de bekende Gorenaar […]
  • gtckersttoernooi24 december 2013 Jeugdtennis weer terug bij GTC De jeugd heeft de toekomst en dat lijkt nu ook weer opgeld te doen bij de Goorse Tennis Club. Daar werd gisteren voor het eerst sinds jaren weer het GTC Jeugd Kersttoernooi georganiseerd. […]
  • hartelijk gefeliciteerd6 juni 2010 hartelijk gefeliciteerd namens: Rudie , Alice en Roy