Hector wint na rust van Enschedese Boys

Hector blijft de titelkansen levend houden. De ploeg van trainer Ate Relker won zondag het inhaalduel met Enschedese Boys, 2-1. Concurrent DSVD won de topper van Borne en blijft twee punten voorsprong houden. Hector won dankzij treffers van Thijmen Damveld en Mark Alink. GFC kwam vandaag niet in actie in de vierde klasse A.

hectorenschede1

Hector trof een goede en sportieve tegenstander. De jonge ploeg uit Enschedese was in de eerste helft zeker niet de mindere. De eerste kans was voor Chris Haverslag die in de 23ste minuut de bal overschoot.

Het spel golfde op en neer en beide ploegen deden niets voor elkaar onder. In de 33ste minuut claimde Chris Haverslag een penalty maar scheidsrechter Odink uit Rekken nam de juiste beslissing en liet door voetballen. Het laatste kwartier was voor de Enschedeers en die kwamen vlak voor rust ook op voorsprong. Sahadan Yazici kopte de bal binnen.

Na de rust een dubbele wissel bij Hector. Joost Minkjan en Cuno Wittrock vervingen Edwin Smit en Dennis Siahaya. Hector zette meteen druk op de verdediging van Enschedese Boys en na drie minuten leverde dit al een goal op. Mark Alink anticipeerde goed op een voorzet en schoot vervolgens met rechts de bal op het doel en de bal verdween via de binnenkant paal tegen de touwen.

hectorenschede2

Na die gelijkmaker dicteerde Hector het spel. Met als gevolg de ene na de aanval op het doel van de Enschedeërs. Haverslag hield voortdurend drie man bezig en hier kon de rest van profiteren. In de 71e minuut werd Thijmen Damveld bediend door Ivan van Dam en het schot met rechts van Damveld was onhoudbaar voor de keeper van Enschedese Boys. Na die 2-1 voorsprong voor Hector probeerden de bezoekers het nog wel en Hector moest tot in blessuretijd oppassen, maar het bleef bij 2-1.

Foto’s: Dick van der Hout

Gerelateerde berichten

  • rondevangoor1 augustus 2014 Nieuwe wielerklassieker Ronde van Twente ook door Goor Goor is één van de plaatsen die opgenomen is in de nieuwe wielerklassieker van Twente: 100% Pure energie RvT. De koers voor nieuwelingen en junioren wordt op zaterdag 16 augustus verreden. […]
  • Palmpasenoptocht naar Kukelnest24 maart 2010 Palmpasenoptocht naar Kukelnest De Goorse Palmpasenoptocht gaat dit jaar van De Reggehof naar kinderboerderij 't Kukelnest. Komende zondag is om 12.00 uur de start. Muziekverenging Apollo gaat voorop. De stoet trekt door […]
  • Succesvol weekend voor hockeyteams18 november 2013 Succesvol weekend voor hockeyteams De eerste teams van de GoorseMHC hebben afgelopen weekend prima gepresteerd. Zowel het eerste herenteam als het eerste damesteam wisten hun competitiewedstrijd te winnen. De dames rekenden […]
  • Fraaie videoclip Sjoowavond-artiesten in moeilijke tijden27 maart 2020 Fraaie videoclip Sjoowavond-artiesten in moeilijke tijden Naast alle humanitaire initiatieven in het Goorse hebben ook de artiesten van de Sjoowavond op figuurlijke wijze de handen ineen geslagen om ook een steentje bij te dragen en het […]
  • ali b23 november 2012 Ali B en muziek van eigen bodem Niemand minder dan Ali B is vanavond verantwoordelijk voor de aftrap van het theaterweekend. De nationale knuffel-Marokkaan geeft in zijn show antwoord op alle actuele vragen vanuit het […]