Heartstone nu al te zien in Alleman

In Filmhuis Alleman wordt dinsdag de film Heartstone vertoond. Deze film uit 2016 vertelt het romantische drama van de IJslander Guðmundur Arnar Guðmundsson. De aanvang van de film is om 20.00 uur, de toegang is € 6,00.

Gerelateerde berichten

  • Pauze op het witte doek3 maart 2021 Pauze op het witte doek Op het witte doek van Filmhuis Alleman wordt al wekenlang geen film vertoond. "Maar we zijn jullie zeker niet vergeten", laat de stichting weten aan deze site. Om dat te benadrukken wil […]
  • Fisherman’s Friends in Alleman13 december 2020 Fisherman’s Friends in Alleman De hitfilm Fisherman’s Friends is komende dinsdag, 15 december 20:00 uur, te zien in Filmhuis Alleman. De film vertelt het verhaal van een groep vissers uit Cornwall die met zijn […]
  • La Vérité in Filmhuis Alleman7 december 2020 La Vérité in Filmhuis Alleman Filmhuis Alleman toont morgenavond, dinsdag 8 december 20:00 uur, de film La Vérité. Dat is een Japans-Franse dramafilm uit 2019 waarin het Franse filmicoon Fabienne door iedereen in haar […]
  • Volop films bij Alleman in december en januari29 november 2020 Volop films bij Alleman in december en januari Filmhuis Alleman heeft het programma bekend gemaakt voor de komende twee maanden. Er zijn in totaal twaalf films te bekijken op het grote witte doek in De Reggehof. De nieuwe […]
  • Sinterklaasfilm in filmhuis23 november 2020 Sinterklaasfilm in filmhuis In Filmhuis Alleman bij De Reggehof wordt komende woensdagmiddag (14:30 uur) de Sinterklaasfilm 'Sinterklaas en de vlucht door de lucht' getoond. De film gaat over Floor, het enige kind […]