Bril verloren parkeerplaats Albert Heijn

Een Goorse is gistermiddag tussen 15.45 uur en 16.00 uur haar rode bril verloren op de parkeerplaats bij de Albert Heijn. Wie o wie heeft deze gevonden? U kunt contact opnemen met 06-28349885.

Gerelateerde berichten

  • Zilveren armband verloren omgeving Weversplein28 augustus 2017 Zilveren armband verloren omgeving Weversplein Een mevrouw zoekt haar zilveren armband. Ze is deze waarschijnlijk verloren tijdens het winkelen, waarbij ze onder andere de Albert Heijn en de Lidl bezocht. Kunt u haar helpen, neem dan […]
  • Portemonnee verloren omgeving centrum (Update)16 april 2015 Portemonnee verloren omgeving centrum (Update) Rick is zijn zwarte portemonnee, met daarin meerdere pasje, kwijtgeraakt. Waarschijnlijk is hij ze verloren op weg van de Albert Heijn naar De Meerdam. Heeft u de portemonnee gevonden, dan […]
  • Rijbewijs van Goorse gevonden in Enter19 mei 2017 Rijbewijs van Goorse gevonden in Enter Op de parkeerplaats bij de Albert Heijn in Enter is een rijbewijs van een Goorse gevonden. De eigenaar kan contact opnemen via 0638657422.
  • Tankdop achtergelaten bij tankstation28 mei 2014 Tankdop achtergelaten bij tankstation Een automobilist die afgelopen zaterdag zijn auto heeft getankt bij een Goors tankstation is weggereden zonder tankdop. Albert heeft deze in bewaring genomen, met hem kan contact op worden […]
  • Bromfiets gejat bij het station31 oktober 2016 Bromfiets gejat bij het station Bij het station is vandaag, tussen 9:30 en 16:00 uur, een bromfiets gestolen. Het gaat om een blauwe Tomos met het kenteken D-020-BN. Heeft u iets gezien, neem dan contact op via de […]