Jelle zoekt zijn portemonnee

Jelle is bij de wijkvoorziening rondom `t Doesgoor tijdens het wandelen zijn portemonnee kwijtgeraakt. De vinder wordt verzocht contact op te nemen met 0547 271191.

Gerelateerde berichten

  • Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof7 november 2014 Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof De Albert Heijn in Goor is afgelopen nacht rond 03.50 uur slachtoffer geworden van een brute ramkraak. Drie mannen hebben de deur van de supermarkt aan het Weversplein geforceerd en in […]
  • Kinderschoentje gevonden14 mei 2018 Kinderschoentje gevonden In de omgeving van kasteel Westerflier is een kinderschoentje gevonden. Het schoentje is van het merk Shoesme, de maat is 22. Wie mist dit schoentje? Er kan contact worden opgenomen via […]
  • OV-chipkaart gevonden in de Wijnkamp (Update)6 februari 2016 OV-chipkaart gevonden in de Wijnkamp (Update) Roy heeft in de Wijnkamp een OV-chipkaart gevonden. De kaart staat op naam van M.G. Glas, geboren 28-11-2002. De eigenaar kan met Roy contact opnemen via 06-10017586.  Update: de kaart […]
  • De Wedde met bingo en eieren bakken5 februari 2016 De Wedde met bingo en eieren bakken Bij ontmoetingscentrum De Wedde in de Stoevelaar staan volgende week weer de nodige activiteiten op de rol. Vanaf maandag kunt u schaken. Een dag later is er buitengym op diverse […]
  • Fietsendief actief in De Wijnkamp13 oktober 2015 Fietsendief actief in De Wijnkamp De criminaliteit is welig aan het tieren in de Wijnkamp. Na het floravandalisme is bewoner Ivan van Dam namelijk voor de tweede keer in een mum slachtoffer geworden van een brute […]