Sportinstuif met handbal en basketbal

Deze maand worden er op de donderdag weer verschillende activiteiten georganiseerd door Wijkvoorziening ’t Doesgoor. Zo gaan de coaches verschillende sporten aanbieden voor jongeren in alle leeftijden. De aftrap was vandaag met het basketbaltoernooi, een week later staat er een sport- en spellen-instuif op de rol. Aan het einde van de maand is er een handbaltoernooi voor de leeftijd 7-12 jaar. De kosten bedragen 1 euro.

 

Gerelateerde berichten

  • Sportinstuif met verschillende activiteiten8 januari 2018 Sportinstuif met verschillende activiteiten Deze maand zijn er op de donderdag weer verschillende activiteiten georganiseerd door Wijkvoorziening ’t Doesgoor. Zo gaan de coaches verschillende sporten aanbieden voor alle leeftijden. […]
  • Voetbaltoernooi als afsluiting Sportinstuiven Doesgoor9 juli 2018 Voetbaltoernooi als afsluiting Sportinstuiven Doesgoor Er wordt morgen op 't Doesgoor een voetbaltoernooi georganiseerd voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Dit als afsluiting van het seizoen met sport-instuiven én in samenwerking met […]
  • Sportinstuif op ’t Doesgoor20 februari 2017 Sportinstuif op ’t Doesgoor De kinderen hebben vakantie en voor de telgen die niet met hun ouders in de sneeuw verblijven, is sportpark 't Doesgoor deze week de uitstekende plek voor sportief vertier. Daar […]
  • Voetbalclinic en toernooi op ’t Doesgoor14 februari 2017 Voetbalclinic en toernooi op ’t Doesgoor De sportinstuif die morgen wordt gehouden op 't Doesgoor staat geheel in het teken van voetbal. Voor de jongste jeugd van 4 tot en met 6 jaar wordt er een voetbalclinic georganiseerd in […]
  • Sportinstuif Doesgoor naar de donderdag3 oktober 2017 Sportinstuif Doesgoor naar de donderdag De wekelijkse sportinstuif voor kinderen op 't Doesgoor wordt verzet naar de donderdag. Elke donderdag van 14:45 uur tot en met 16:00 uur organiseren 3 CIOS studenten leuke activiteiten […]