120 uur voor rijden onder invloed

Een 26-jarige man uit Deventer is veroordeeld tot een taakstraf van 120 uur omdat hij in april 2016 onder invloed van alcohol met zijn auto tegen een boom reed in het buitengebied van Goor. Door de botsing belandde de auto in Ambt Delden op de N346 in een sloot en raakte een inzittende gewond. Naast de werkstraf heeft de rechter de man een voorwaardelijke rijontzegging opgelegd van negen maanden. De botsing gebeurde in de vroege ochtend van 13 april 2016 in een bocht. De Deventenaar reed na een nacht stappen in Twente met zijn beste vriend terug naar Deventer. Hij zou de Bob zijn, maar dronk wel zes tot acht glazen bier. 

Gerelateerde berichten

  • Poging tot straatroof op Weversplein9 juni 2016 Poging tot straatroof op Weversplein De politie is op zoek naar twee mannen die gistermiddag hebben geprobeerd een vrouw te beroven. Zij werd aangesproken op de parkeerplaats voor de Aldi-supermarkt door één van de mannen. De […]
  • Blaag blaast vijf keer toegestane hoeveelheid, rijbewijs ingenomen27 maart 2016 Blaag blaast vijf keer toegestane hoeveelheid, rijbewijs ingenomen Een beginnend bestuurder heeft zich vannacht behoorlijk in de nesten gewerkt. Met bijna vijf keer de toegestane hoeveelheid alcohol in het bloed reed hij gisteravond over de […]
  • Alcomobilist aangehouden9 december 2016 Alcomobilist aangehouden De politie heeft gisteren aan het einde van de middag tussen Markelo en Goor een bestuurder van een personenauto aangehouden. Op de Potdijk werd hij staande gehouden en daar bleek […]
  • Potloodventer toont geslachtsdeel aan 9-jarig meisje11 augustus 2016 Potloodventer toont geslachtsdeel aan 9-jarig meisje Onrust, woede en angst bij de bewoners van de Fazantenstraat. Daar heeft dit weekend een potloodventer zijn geslachtsdeel laten zien aan een negenjarig meisje. Het slachtoffer fietste door […]
  • Man zwaar mishandeld na bemiddelingspoging verkeersruzie25 oktober 2018 Man zwaar mishandeld na bemiddelingspoging verkeersruzie Een man is gisteren zwaar mishandeld toen hij trachtte te bemiddelen tijdens een verkeersconflict op het Julianaplein. Hij zag het verkeersconflict al eerder en besloot te bemiddelen toen […]