Carnaval, klassiek en Het Groot Niet te vermijden…

De Goorse activiteitenagenda wordt dit weekeinde vooral beheerst door de Carnavalsactiviteiten van CV Sterzo en voorstellingen in De Reggehof. Vanavond is daar het Orkest van het Oosten met een klassiek programma. Bij De Ster houdt CV Sterzo de jaarlijkse feestavond voor alle Gorenaren met medewerking van de band Barcode en DJ Hilco vanaf 21:00 uur. De Gooorse carnavalisten gaan morgenvroeg met de zusterverenigingen uit Bentelo en Hengevelde naar de sleuteloverdracht in het gemeentehuis en houden ’s middags bij De Ster een spetterend Kindercarnaval voor alle Goorse kinderen. in De Reggehof treedt ’s avonds het Groot Niet te Vermijden… op met de muzikaal humoristische voorstelling The Inevitables. Zondagmiddag gaat CV Sterzo met een aantal volle bussen naar de optocht in Neede terwijl er ook op maandag en dinsdag nog carnavalsactiviteiten zijn. Voor alle evenementen check onze agenda.

CV Sterzo (Foto: Barbara Trienen)

Gerelateerde berichten

  • Feestavond en kindercarnaval bij CV Sterzo6 februari 2018 Feestavond en kindercarnaval bij CV Sterzo De carnavalsweek voor de Goorse carnavalisten van CV Sterzo is gisteren al begonnen met het traditionele bezoek aan de cliënten van DAC De Roos. Onder leiding van Prins Ramon is er ook het […]
  • Hallo allemaal…9 februari 2018 Hallo allemaal… Het is dé hit van dit moment. Het 'Hallo allemaal' van juf Ank in de Luizenmoeder op tv. De carnavalsversie vindt ook overal gretig aftrek en wordt de komende dagen veel gedraaid. Zo ook […]
  • Theateropera, carnaval en darten5 februari 2016 Theateropera, carnaval en darten Naast de diverse carnavalsactiviteiten in Goor waarover HIER alles is te lezen, gebeurt er meer dit weekeinde in het Twentse Haagje. Op de evenementenkalender van deze site staat te lezen […]
  • Hofprins Rudi en Kinderprins Sem op Albatros en Heeckeren5 februari 2016 Hofprins Rudi en Kinderprins Sem op Albatros en Heeckeren De Goorse scholen De Albatros en Heeckeren zijn de enige scholen in Goor die, vanuit de katholieke achtergrond, nog op de traditionele wijze carnaval vieren. Dat gebeurt verkleed en vaak […]
  • Prins Rudi klaar voor een heftig weekend4 februari 2016 Prins Rudi klaar voor een heftig weekend "Ik heb er onmeunig volle zin an" zegt hij veelzeggend. Voor Hofprins Rudi gaat het vanaf morgen echt beginnen. De hoogheid van CV Sterzo voert vanaf dan de Goorse carnavalisten aan en zal […]