Hallo allemaal…

Het is dé hit van dit moment. Het ‘Hallo allemaal’ van juf Ank in de Luizenmoeder op tv. De carnavalsversie vindt ook overal gretig aftrek en wordt de komende dagen veel gedraaid. Zo ook vanmorgen op de Goorse basisscholen Heeckeren en De Albatros. Daar werd het carnavalsfeest gevierd met Playback-shows en de nodige polonaises. Ook CV Sterzo was present op beide scholen met Prins Ramon en zijn gevolg alsmede kinderprins Wout en de kinderraad van de Goorse carnavalsvereniging. Het was een gezellige bende met naast de geijkte carnavalskraker ook een zingende Prins Ramon met zijn lied ‘Aj doot waj zegt, dan leeg ie nit’. De Goorse ‘topper’ zal het nog wel vaker vertolken de komende dagen. Te beginnen vanavond tijdens de feestavond van CV Sterzo in de achterzaal van De Ster waar heel Goor is uitgenodigd voor een gezellig feest met de band Barcode. Morgenmiddag is er voor alle Goorse kinderen het Kindercarnaval in de residentie van de Goorse carnavalisten.

Gerelateerde berichten

  • Prins Rudi klaar voor een heftig weekend4 februari 2016 Prins Rudi klaar voor een heftig weekend "Ik heb er onmeunig volle zin an" zegt hij veelzeggend. Voor Hofprins Rudi gaat het vanaf morgen echt beginnen. De hoogheid van CV Sterzo voert vanaf dan de Goorse carnavalisten aan en zal […]
  • Hofprins Rudi en Kinderprins Sem op Albatros en Heeckeren5 februari 2016 Hofprins Rudi en Kinderprins Sem op Albatros en Heeckeren De Goorse scholen De Albatros en Heeckeren zijn de enige scholen in Goor die, vanuit de katholieke achtergrond, nog op de traditionele wijze carnaval vieren. Dat gebeurt verkleed en vaak […]
  • Er staat een paard in de gang…17 februari 2017 Er staat een paard in de gang… Groot feest op de katholieke Goorse basisscholen De Albatros en Heeckeren. Daar werd vandaag al op daverende wijze carnaval gevierd. Dat gebeurde op deze dag al omdat de kinderen na […]
  • Feestavond en kindercarnaval bij CV Sterzo6 februari 2018 Feestavond en kindercarnaval bij CV Sterzo De carnavalsweek voor de Goorse carnavalisten van CV Sterzo is gisteren al begonnen met het traditionele bezoek aan de cliënten van DAC De Roos. Onder leiding van Prins Ramon is er ook het […]
  • Carnaval, klassiek en Het Groot Niet te vermijden…9 februari 2018 Carnaval, klassiek en Het Groot Niet te vermijden… De Goorse activiteitenagenda wordt dit weekeinde vooral beheerst door de Carnavalsactiviteiten van CV Sterzo en voorstellingen in De Reggehof. Vanavond is daar het Orkest van het Oosten […]