Kritiek op éénrichtingsverkeer en bomenkap in rede Prins Ramon

Na een enerverende feestavond bij De Ster moesten de carnavalisten van CV Sterzo vanmorgen vroeg uit de veren voor de sleuteloverdracht in het gemeentehuis. Daar werd samen met de zusterverenigingen uit Bentelo en Hengevelde in een twee uur durend programma het carnavalsweekend geopend met sketches, dansjes en muziek. De Goorse Prins Ramon (Freriksen) was in zijn proclamatie helder over de bomenkap in de Gondalaan en de onderzoeken naar de verkeerssituatie in de Molenstraat. De hoogheid vindt het plan om 94 monumentale eiken te kappen ‘onzalig’ en wil  de éénrichtingssituatie in de Molenstraat opheffen. “Kiek’n wat ’t wot, daar kan geen duur onderzoek tegenop…”. Hij zong ook zijn lied ‘Aj doot waj zegt dan leeg ie neet’. De carnavalsverenigingen uit de Hof kwamen met trailers in optocht bij het gemeentehuis waar in gezamenlijkheid het feest der zotten werd ingeluid in een volle raadszaal. Vanmiddag was het in Goor feest in het voorcafé van De Ster waar het vol was tijdens het Kindercarnaval. Meer foto’s onder ‘lees meer’.

Gerelateerde berichten

  • Henri Elbert gepresenteerd als nieuwe Hofprins van CV Sterzo24 november 2018 Henri Elbert gepresenteerd als nieuwe Hofprins van CV Sterzo Henri Elbert is aan het einde van de zaterdagavond gepresenteerd als nieuwe Goorse Prins Carnaval van CV Sterzo. In een volle achterzaal bij De Ster kwam de Goorse ondernemer uit het felle […]
  • Wie wordt de nieuwe Hofprins van CV Sterzo?20 november 2018 Wie wordt de nieuwe Hofprins van CV Sterzo? Komende zaterdagavond zal duidelijk worden wie de nieuwe Prins Carnaval van Goor én de Hof van Twente zal gaan worden. Tijdens een spectaculair opkomstfeest in Zaal De Ster zal de negende […]
  • Ramon Freriksen nieuwe Prins Carnaval van Goor2 december 2017 Ramon Freriksen nieuwe Prins Carnaval van Goor Ramon Freriksen is de nieuwe hoogheid van de Goorse carnavalsvereniging CV Sterzo. Hij werd vanavond, tot ieders verrassing, gepresenteerd tijdens een speciale feestavond in zaal De Ster. […]
  • Feestavond en kindercarnaval bij CV Sterzo6 februari 2018 Feestavond en kindercarnaval bij CV Sterzo De carnavalsweek voor de Goorse carnavalisten van CV Sterzo is gisteren al begonnen met het traditionele bezoek aan de cliënten van DAC De Roos. Onder leiding van Prins Ramon is er ook het […]
  • Sterzo na enerverend weekend richting jubileumjaar26 februari 2020 Sterzo na enerverend weekend richting jubileumjaar Het was een weer een enerverend weekeinde voor de leden van de Goorse carnavalsvereniging Sterzo. Die sloten gisteren de de serie dolle dagen af met een bijeenkomst in het gemeentehuis […]