Hulpdiensten rukken uit voor gaslucht Roerdompstraat

Naar aanleiding van klachten over een gaslucht in de Roerdompstraat rukten brandweer en politie kort voor de middag uit. De boosdoener was een groene SUV met een lekkende LPG-tank, die voor het daar gevestigde autobedrijf stond geparkeerd. Om overlast en gevaar te beperken is de auto verplaatst.


Foto`s: Hof van Twente fotografie

Gerelateerde berichten

  • De Reggehof slaat handen ineen met kleine theaters25 september 2014 De Reggehof slaat handen ineen met kleine theaters De Reggehof heeft een samenwerkingsverband gesloten met negentien andere kleine theaters in Overijssel. Onder de noemer 'Theater, daar ga je voor zitten' hopen de theaters elkaar te […]
  • A1 deze week moeilijk te bereiken via Markelo6 november 2017 A1 deze week moeilijk te bereiken via Markelo Door de afsluiting van een wegvak in het centrum van Markelo is de snelweg A1 vanuit die richting voor autoverkeer vanuit Goor moeilijk te bereiken deze week. Het gedeelte van de Holterweg […]
  • Steenmarter actief in Goor15 juli 2018 Steenmarter actief in Goor Net als voorgaande jaren lijkt de steenmarter weer actief in Goor, dit keer op de Hiltjesdamhof. Goorsnieuws fotograaf Teoman Balci kwam niet vooruit met de auto, want de kabels die voor […]
  • Maarten ter Hofte verrast met nieuwe fiets en schoenen19 juni 2015 Maarten ter Hofte verrast met nieuwe fiets en schoenen Een prachtig gebaar van de Elastiekenkoers, Morsink Tweewielers en revalidatiecentrum 't Roessingh voor Maarten ter Hofte (11). Hét gezicht van het doel van de Elastiekenkoers van dit jaar […]
  • Ernstige verkeershinder Deldensestraat vanaf komende maandag12 september 2018 Ernstige verkeershinder Deldensestraat vanaf komende maandag Het verkeer moet vanaf komende maandag (17 september) rekening houden met ernstige verkeershinder op de Deldensestraat. Daar zal, naast de saneringswerkzaamheden die al enige tijd bezig […]