Peaky Blinders stelen show in Neede

De aandacht was voor hen vanmiddag in Neede waar Goor vandaag massaal carnaval heeft gevierd. De Peaky Blinders, die vanochtend voor vertrek al op de kiek werden gezet door fotograaf Barbara Trienen, hadden zich uitgedost in klassieke klederdracht. In Neede dompelden veel leden van CV Sterzo zich onder in het feestgedruis onder leiding van Prins Ramon Freriksen. Morgen wacht voor hen ook nog dag vier van het carnavalsweekend.

 

Gerelateerde berichten

  • Feestavond en kindercarnaval bij CV Sterzo6 februari 2018 Feestavond en kindercarnaval bij CV Sterzo De carnavalsweek voor de Goorse carnavalisten van CV Sterzo is gisteren al begonnen met het traditionele bezoek aan de cliënten van DAC De Roos. Onder leiding van Prins Ramon is er ook het […]
  • Musical Waerdenborch in De Reggehof8 april 2019 Musical Waerdenborch in De Reggehof De leerlingen van de talentstroom Kunst & Cultuur van de Waerdenborch in Goor maken zich op voor de grote dag. In de Reggehof verschijnen zij morgen en woensdag ten tonele voor de […]
  • Ramon Freriksen nieuwe Prins Carnaval van Goor2 december 2017 Ramon Freriksen nieuwe Prins Carnaval van Goor Ramon Freriksen is de nieuwe hoogheid van de Goorse carnavalsvereniging CV Sterzo. Hij werd vanavond, tot ieders verrassing, gepresenteerd tijdens een speciale feestavond in zaal De Ster. […]
  • Noud Boesveld kinderprins CV Sterzo26 februari 2019 Noud Boesveld kinderprins CV Sterzo De 7-jarige Noud Boesveld is de nieuwe kinderprins van CV Sterzo. De jonge hoogheid werd gisteravond geïnstalleerd voorafgaand aan het bezoek dat de Goorse carnavalsvereniging bracht aan […]
  • Wie wordt de nieuwe Hofprins van CV Sterzo?20 november 2018 Wie wordt de nieuwe Hofprins van CV Sterzo? Komende zaterdagavond zal duidelijk worden wie de nieuwe Prins Carnaval van Goor én de Hof van Twente zal gaan worden. Tijdens een spectaculair opkomstfeest in Zaal De Ster zal de negende […]