Peaky Blinders stelen show in Neede

De aandacht was voor hen vanmiddag in Neede waar Goor vandaag massaal carnaval heeft gevierd. De Peaky Blinders, die vanochtend voor vertrek al op de kiek werden gezet door fotograaf Barbara Trienen, hadden zich uitgedost in klassieke klederdracht. In Neede dompelden veel leden van CV Sterzo zich onder in het feestgedruis onder leiding van Prins Ramon Freriksen. Morgen wacht voor hen ook nog dag vier van het carnavalsweekend.

 

Gerelateerde berichten

  • Feestavond en kindercarnaval bij CV Sterzo6 februari 2018 Feestavond en kindercarnaval bij CV Sterzo De carnavalsweek voor de Goorse carnavalisten van CV Sterzo is gisteren al begonnen met het traditionele bezoek aan de cliënten van DAC De Roos. Onder leiding van Prins Ramon is er ook het […]
  • Ramon Freriksen nieuwe Prins Carnaval van Goor2 december 2017 Ramon Freriksen nieuwe Prins Carnaval van Goor Ramon Freriksen is de nieuwe hoogheid van de Goorse carnavalsvereniging CV Sterzo. Hij werd vanavond, tot ieders verrassing, gepresenteerd tijdens een speciale feestavond in zaal De Ster. […]
  • Carnaval, klassiek en Het Groot Niet te vermijden…9 februari 2018 Carnaval, klassiek en Het Groot Niet te vermijden… De Goorse activiteitenagenda wordt dit weekeinde vooral beheerst door de Carnavalsactiviteiten van CV Sterzo en voorstellingen in De Reggehof. Vanavond is daar het Orkest van het Oosten […]
  • Kleintje Schoolfeest bij De Ster10 februari 2017 Kleintje Schoolfeest bij De Ster Het is nog vroeg in het jaar maar toch wordt er morgenavond bij café De Ster al een voorschot genomen op het komende School- en Volksfeest. De gelegenheidsformatie 'Fat Skool and the Wild […]
  • Fat Skool met Schoolfeest try out in Markelo24 mei 2017 Fat Skool met Schoolfeest try out in Markelo De Schoolfeestformatie Fat Skool and the wild Hens spelen komende vrijdagavond bij Grand Café De Kroon in Markelo. Het optreden aan de andere kant van de 'bult' geldt als generale voor het […]