Korte enquête over duurzaamheid

De werkgroep Hofkracht wil graag een beeld hoe inwoners van de Hof van Twente tegen duurzaamheid aankijken. Daarom heeft Hofkracht een korte enquête opgesteld. Van 10 februari tot en met 1 maart kan iedereen de enquête invullen. Hofkracht is het platform van inwoners die meer bekendheid aan duurzaamheid wil geven en elkaar wil stimuleren met duurzaamheid bezig te zijn. Maar hoe kijken de inwoners in de gemeente eigenlijk tegen duurzaamheid aan? Elke tiende van de maand is er extra aandacht voor duurzaamheid in Hof van Twente. Onder de respondenten en de delers op Facebook van de enquête (zoek op Hofkracht 2.0) worden tien toepasselijke verrassingsbonnen verloot. De enquête staat op de homepagina van www.hofkracht.nl. Vragen of opmerkingen kunnen naar info@nullhofkracht.nl of 06-41008824.

Gerelateerde berichten