Filmpje voor mama opgenomen in Goor

Melanie Essink, filmstudente aan de kunstacademie van Utrecht (HKU), gaat een film opnemen in Goor. De studente uit de Hof gaat als scenarist en regisseur afstuderen met een fictiefilm die in  Goor en Markelo zal worden opgenomen. De film heet “Filmpje voor mama” en gaat over een 11-jarig meisje dat het moeilijk vindt om haar emoties te delen met haar vader. Voor de film is Essink (foto) een crowdfunding gestart om een deel van de kosten te vergoeden. Bekijk de teaser van de film.

 

Gerelateerde berichten

  • Maarten ter Hofte verrast met nieuwe fiets en schoenen19 juni 2015 Maarten ter Hofte verrast met nieuwe fiets en schoenen Een prachtig gebaar van de Elastiekenkoers, Morsink Tweewielers en revalidatiecentrum 't Roessingh voor Maarten ter Hofte (11). Hét gezicht van het doel van de Elastiekenkoers van dit jaar […]
  • Crowdfunding voor nieuwe trekkenwand Reggehof van start26 maart 2017 Crowdfunding voor nieuwe trekkenwand Reggehof van start Met een druk op de knop is in theater de Reggehof zondagmiddag de crownfundingactie 'De Reggehof in Trek' begonnen, voor de aanschaf van een nieuwe trekkenwand. Tijdens het korenfestival […]
  • Vijfjarige wint bannerwedstrijd Goorsnieuws6 mei 2014 Vijfjarige wint bannerwedstrijd Goorsnieuws Floran Vleemink heeft de bannerwedstrijd van Goorsnieuws.nl gewonnen. De vijfjarige Goorse maakte samen met haar vader Jacques de meest creatieve banner. Speciaal voor moederdag schreef […]
  • Goorse studente bouwt school in Nepal10 maart 2015 Goorse studente bouwt school in Nepal Een studiereis met charitatief karakter. Zo mag de werktrip van Narelle Heuvelink uit Goor worden getypeerd. De geneeskunde-student uit Goor (foto, derde van link) zal op 24 maart met drie […]
  • Het heeft ons veel gebracht…13 februari 2018 Het heeft ons veel gebracht… Ik weet nog goed toen ik klein was dat onze huisarts dokter Lindeboom was. Het was niet alleen onze huisarts, maar ook onze buurman. Een goede dokter en bovenal een alleraardigste man. In […]