Defensiemedewerkers bij De Zon in gesprek met Bijleveld

Een lokale ontmoeting met de hoogste baas van defensie. Minister Ank Bijleveld sprak vanmorgen bij Grandcafé De Zon met militairen uit de gemeente. Ze wilde niet alleen met ‘balken en strepen’ in gesprek gaan, maar met iedereen die onder haar werkt. In totaal werken er 86 burgers uit De Hof, waaronder een grote afvaardiging van mensen uit Goor, bij Defensie. RTV Oost was vanochtend bij de lunch (foto).

Gerelateerde berichten

  • Tweede Veteranencafé in Goor6 juli 2018 Tweede Veteranencafé in Goor Komende donderdag wordt in Goor voor de tweede keer een 'Veteranencafé' gehouden. Veteranen van alle krijgsmachtdelen- missies uit Goor en de andere kernen in de Hof van Twente zijn […]
  • Ank Bijleveld bevestigt ministerschap20 oktober 2017 Ank Bijleveld bevestigt ministerschap Het gonsde al dagen in Haagse kringen maar zelf wilde ze er aanvankelijk niets over zeggen. Tot vandaag. Ank Bijleveld-Schouten (55) wordt de nieuwe minister van defensie. De in Goor […]
  • Bijleveld vereeuwigd in Zwols Provinciehuis15 mei 2018 Bijleveld vereeuwigd in Zwols Provinciehuis Als dank voor haar inzet voor de Provincie Overijssel en 'de kleur die ze eraan heeft gegeven' is Ank Bijleveld geëerd met twee portretten in het Provinciehuis in Zwolle. De schilderijen […]
  • Apollo brengt onverwachte ode aan Bijleveld3 november 2017 Apollo brengt onverwachte ode aan Bijleveld Ze was compleet verrast toen ze vanavond arriveerde bij Carelshaven in Delden. Ze was daar om afscheid te nemen van haar collega's waarmee ze de afgelopen jaren werkte als Commissaris van […]
  • Telegraaf: “Bijleveld nieuwe minister van defensie”17 oktober 2017 Telegraaf: “Bijleveld nieuwe minister van defensie” Ank Bijleveld wordt de nieuwe minister van defensie. Dat meldt de Telegraaf vandaag op basis van informatie van verschillende Haagse bronnen. Vorige week sijpelde het nieuws al naar buiten […]