Defensiemedewerkers bij De Zon in gesprek met Bijleveld

Een lokale ontmoeting met de hoogste baas van defensie. Minister Ank Bijleveld sprak vanmorgen bij Grandcafé De Zon met militairen uit de gemeente. Ze wilde niet alleen met ‘balken en strepen’ in gesprek gaan, maar met iedereen die onder haar werkt. In totaal werken er 86 burgers uit De Hof, waaronder een grote afvaardiging van mensen uit Goor, bij Defensie. RTV Oost was vanochtend bij de lunch (foto).

Gerelateerde berichten

  • Ank Bijleveld bevestigt ministerschap20 oktober 2017 Ank Bijleveld bevestigt ministerschap Het gonsde al dagen in Haagse kringen maar zelf wilde ze er aanvankelijk niets over zeggen. Tot vandaag. Ank Bijleveld-Schouten (55) wordt de nieuwe minister van defensie. De in Goor […]
  • Apollo brengt onverwachte ode aan Bijleveld3 november 2017 Apollo brengt onverwachte ode aan Bijleveld Ze was compleet verrast toen ze vanavond arriveerde bij Carelshaven in Delden. Ze was daar om afscheid te nemen van haar collega's waarmee ze de afgelopen jaren werkte als Commissaris van […]
  • Telegraaf: “Bijleveld nieuwe minister van defensie”17 oktober 2017 Telegraaf: “Bijleveld nieuwe minister van defensie” Ank Bijleveld wordt de nieuwe minister van defensie. Dat meldt de Telegraaf vandaag op basis van informatie van verschillende Haagse bronnen. Vorige week sijpelde het nieuws al naar buiten […]
  • ‘Bijleveld op het bordes als minister’13 oktober 2017 ‘Bijleveld op het bordes als minister’ Ze zat al aan de onderhandelingstafel bij het samenstellen van het regeerakkoord. En nu wordt haar naam ook genoemd als een van de mogelijke ministers. Ank Bijleveld, nu nog Commissaris […]
  • Bijleveld beëdigd als Commissaris van de Koning15 december 2016 Bijleveld beëdigd als Commissaris van de Koning Ank Bijleveld-Schouten is vandaag beëdigd voor haar tweede termijn als Commissaris van de Koning in Overijssel. De Goorse werd door Provinciale Staten twee maanden geleden al […]