Hazenkamp 2500ste patiënt Smit

Een mijlpaal voor Fysiotherapie & Fysiofitness Smit in Goor. Dit weekend werd de 2500e (unieke) patiënt verwelkomd. Britt Hazenkamp van 12 kwam zich, samen met haar moeder, melden voor een behandeling bij Arthur Smit. Om de mijlpaal te onderstrepen werd Hazenkamp in het zonnetje gezet.

 

Gerelateerde berichten

  • Fysiotherapie & Fysiofitness Smit trots op 2000ste patiënt (adv)15 februari 2017 Fysiotherapie & Fysiofitness Smit trots op 2000ste patiënt (adv) Een unieke en feestelijke mijlpaal voor Fysiotherapie & Fysiofitness Smit. Deze week kwam de 2000ste unieke patiënt voor een behandeling. "Tweeduizend patiënten in nog geen 6 jaar dat […]
  • Goorse Avond ter ziele22 mei 2015 Goorse Avond ter ziele De naar verwachting te hoge exploitatiekosten heeft Stichting Loer doen besluiten dat er dit jaar geen Goorse Avond zal worden georganiseerd. Het is de eerste keer sinds 13 jaar dat […]
  • Afscheid Sander Smit in raadsvergadering29 oktober 2014 Afscheid Sander Smit in raadsvergadering Sander Smit heeft gisteravond afscheid genomen als raadslid van de gemeente Hof van Twente. De Goorse CDA-er moet zijn raadswerk opgeven omdat hij aan het werk gaat in Brussel. Daar wordt […]
  • Open dag bij jubilerende fysio Arthur Smit (adv)11 maart 2016 Open dag bij jubilerende fysio Arthur Smit (adv) Het is inmiddels alweer vijf jaar geleden dat Arthur Smit de deuren van zijn praktijk Fysiotherapie & Fysiofitness Smit aan de Scherpenzeelseweg in Goor opende. En dit eerste lustrum […]
  • Hoftrends opent mannenzaak in Goors stadshart6 maart 2017 Hoftrends opent mannenzaak in Goors stadshart Het winkelpand aan de Grotestraat 81 (voormalige lijstenmakerij Eeftink) wordt weer bevolkt. Hoftrends begint dan met een winkel die is toegespitst op herenkleding alsmede sieraden en […]