Hazenkamp 2500ste patiënt Smit

Een mijlpaal voor Fysiotherapie & Fysiofitness Smit in Goor. Dit weekend werd de 2500e (unieke) patiënt verwelkomd. Britt Hazenkamp van 12 kwam zich, samen met haar moeder, melden voor een behandeling bij Arthur Smit. Om de mijlpaal te onderstrepen werd Hazenkamp in het zonnetje gezet.

 

Gerelateerde berichten

  • Hector gaat samenwerken met Fysiotherapiepraktijk Smit15 oktober 2018 Hector gaat samenwerken met Fysiotherapiepraktijk Smit SV Hector is een samenwerkingsverband aangegaan met de Goorse Fysiotherapiepraktijk Smit. Afgestudeerd fysiotherapeut Finn Hobelman, 24 jaar en gezegend met een rijk voetbalverleden, zal […]
  • Fysiotherapie & Fysiofitness Smit trots op 2000ste patiënt (adv)15 februari 2017 Fysiotherapie & Fysiofitness Smit trots op 2000ste patiënt (adv) Een unieke en feestelijke mijlpaal voor Fysiotherapie & Fysiofitness Smit. Deze week kwam de 2000ste unieke patiënt voor een behandeling. "Tweeduizend patiënten in nog geen 6 jaar dat […]
  • Fysio Flex-s verhuist naar oude SNS Bank12 september 2018 Fysio Flex-s verhuist naar oude SNS Bank Fysiotherapie Flex-s gaat verhuizen naar de plek waar vroeger de SNS Bank gevestigd zat. Het pand aan de Grotestraat stond al een tijd leeg. “Wij passen niet meer in het pand aan de Herman […]
  • Goorse Avond ter ziele22 mei 2015 Goorse Avond ter ziele De naar verwachting te hoge exploitatiekosten heeft Stichting Loer doen besluiten dat er dit jaar geen Goorse Avond zal worden georganiseerd. Het is de eerste keer sinds 13 jaar dat […]
  • Afscheid Sander Smit in raadsvergadering29 oktober 2014 Afscheid Sander Smit in raadsvergadering Sander Smit heeft gisteravond afscheid genomen als raadslid van de gemeente Hof van Twente. De Goorse CDA-er moet zijn raadswerk opgeven omdat hij aan het werk gaat in Brussel. Daar wordt […]