Veteranencafé bij Café Spek

Het Veteranen-comité Hof van Twente nodigt veteranen uit Goor en omgeving uit voor een bijeenkomst. Plaats van handeling is Café Spek. Daar wordt donderdag vanaf 20.00 uur een hapje en drankje genuttigd en bijgepraat door de veteranen in de Hof.

Gerelateerde berichten

  • Veteranen onder de stralende zon in Goor7 april 2018 Veteranen onder de stralende zon in Goor Het was wat minder groots opgezet dan in voorgaande jaren maar toch kwam er weer veel publiek af op de jaarlijkse Veteranendag op het Schoolfeestplein. En dat kwam niet in de laatste […]
  • Veteranen vv Twenthe kampioen23 april 2016 Veteranen vv Twenthe kampioen De veteranen van vv Twenthe zijn gisteravond kampioen geworden in de eerste klasse voor zeven tegen zeven-teams. De Tricolores wonnen gisteravond in Hengelo de laatste drie wedstrijden. Op […]
  • Ellen Nauta ontvangt veteranen1 oktober 2015 Ellen Nauta ontvangt veteranen Burgemeester Ellen Nauta ontvangt zaterdag 48 veteranen en hun introducees in het kader van Veteranendag 2015. Dit keer wordt het defilé georganiseerd op zaterdag om ook veteranen, die nog […]
  • Hector achter clubheld GFC13 november 2016 Hector achter clubheld GFC Een fraai staaltje noaberschap deze dag voorafgaand aan de derby tussen GFC en Hector. De veteranen van de groen-witten, vanochtend op bezoek op sportpark Heeckeren voor het traditionele […]
  • Push-ups van Goorse veteranen5 augustus 2016 Push-ups van Goorse veteranen De Facebookers die de Goorse veteranen Erik Paskamp en Tom Linthout volgen zal het niet zijn ontgaan. Dagelijks posten ze filmpjes waarin ze na een korte uitleg zich 22 keer opdrukken en […]